hr Hrvatska 2025: Marko Bošnjak - Poison Cake

U suštini, da, on je rekao ono što većina ljudi misli i to je generalno okej. Po meni je ovdje najveći problem tajming - zašto to sve nije rekao prije mjesec, dva, tri, nebitno? Malo mi je to pičk*sto od njega, kao ispušio sam na ESCu, sad me baš briga, sad ću vam se svima us*ati u život. Vrlo djetinjasto

Meni ga je zapravo malo i žao zato što deluje da je od starta bio prilično dezorijentisan zbog raznoraznih zlobnih komenatara, kako domaćih a i onih koje su forsirali i fanovi i mislim da se jednostavno nije snašao u svemu tome, a znamo da je i sam fan takmičenja. Detinjaste reakcije nakon što izgubiš nisu novost i još mogu da se oproste, jer ljudi veruju u ono što rade i predstavljaju pa kao postoji neki rezon, ali ovo glupiranje i let me spill the tea momenti su krajnje nepotrebni i sigurno ne bi tako pričao da se našao u finalu.

Ne branim ga uopšte niti opravdavam, samo mislim da mu je malo spao lanac i da nije umeo da frustracije kanališe kako treba pa otud i ovakvo budalisanje.

Jedva cekam iducu Doru. Jel ima kakvih suskanja? Jesmo li uopce potvrdili sudjelovanje

S obzirom na menadžment, sljedeća je na redu Marcela Orosi. Iako,iz emisije Tvoje lice zvuči poznato Nove TV koja se prikazivala i u BiH, glavna zvijezda je cura s harmonikom Stela Rade koja je i ukupna pobjednica. Dosta gledalaca je upravo reko da je ona ta koja treba da predstavlja Hrvatsku na sljedećoj Evrovziji. Daria Kinzer ponovo zašto ne,pa ona je iz Austrije. Moj sljedeći prijedlog je TOMA. On je odličan, i opet naš Bosanac iz Žepča ali lijepu karijeru gradi u Hrvatskoj i ljudi ga vole. Za razliku od Bošnjaka, totalno obrnuto. Luka Nizetic je na ovoj Dori pokazao da je prestar za ovo sve ali imao je instant hitić i mako je poljuljanu karijeru uzdigao.

Jedva cekam iducu Doru. Jel ima kakvih suskanja? Jesmo li uopce potvrdili sudjelovanje

Mimi Mercedez je prolila čaj da se Hiljson Mandela htio prijaviti na ovu zadnju DNOru ali na kraju odlučio da ipak neće.

Vjerojatno će on ili Miach na jesen prijaviti pjesmu, moguće i Stela Rade, Disco Lizard, Macha Ravel i Selestia

Miach neće. Rekla je da je u dogledno vrijeme ne zanima Dora, ali da ne može 100% potvrditi jer je po pitanju takvih stvari brza na okidaču pa joj se kao možda dogodi u glavi da bi išla. Bojim se da će prijave za sljedeću biti loše s obzirom da je Bošnjak bio totalno iscipelaren u hrvatskoj javnosti.

Steta stvarno za Hrvatsku ove godine. Potrosen je Bosnjak, a pokazao je da moze znatno bolje pre 3 godine. Potroseno je nekoliko odlicnih pesama sa Dore, poput Lelekove npr, a i sam hajp koji su doneli Letovci i pre svega Lazanja je znatno, znatno manji.

Steta stvarno za Hrvatsku ove godine. Potrosen je Bosnjak, a pokazao je da moze znatno bolje pre 3 godine. Potroseno je nekoliko odlicnih pesama sa Dore, poput Lelekove npr, a i sam hajp koji su doneli Letovci i pre svega Lazanja je znatno, znatno manji.
Paralela sa Lukom posle Konstrakte i potrosenog Balosa :/

Generalno art-pop, kao i ostali žanrovi vezani za neki umetnički dojam, je odjednom masovno dobio na značaju nakon Konstrakte i Maneskina, i to širom Evrope, dok se prisustvo generic popa znatno smanjilo

Užas. Lik ne zna koji bi stil bio, a pritom mrzi sve oko sebe.
Šteta potraćenog lijepog glasa. Naprosto treba čekati da lik odraste.

Okej? Marko još uvijek pokušava pregrijati Bambie Thug naćose, ja ću čekati kada nam servira BOGskojan 2.0

djzOWKA.gif

Back