hr Hrvatska 2025: Marko Bošnjak - Poison Cake

Очекивао сам нешто много горе, ово је отприлике оно о чему већина ев фанова прича што овде на форуму, што иначе

Na Instagramu je uradio gomilu story-ja sa objasnjenjima. Te Slava Ukrajini ali zemlje u ratu ne bi trebalo da se takmice

Наводно је по евроклубу причао свашта о другим учесницима и аутовао их, а видим да је у клипу потврдио да је све што су људи рекли да су чули - истина

Није му довољно што су га Хрвати напушавали прије, сад су Украјинци почели, развлаче га на Твитеру

Nazalost, ovaj momak je klasican primer kako dolazi do psihickog pucanja ako si od ranog detinjstva izlozen pritisku javnog zivota.
Ovo je jedino objašnjenje. Svi su se pitali što je bilo s onim slatkim dječakom anđeoskog glasa. Prerano je počeo i izgorio. Nažalost. Odlazak na školovanje u drugu sredinu tj u srednju školu u Zagreb je takođe uzelo svoj danak. On je mislio da će s 21 biti velika regionalna zvijezda a završio s poslom u fast foodu. Oživljava tamo neku Silviu Night od prije 20 godina koja je radila ekcese u Ateni. Očito mu ima tko reći ali to ne ulazi u njegovu konfuznu glavu.

https://www.index.hr/mobile/magazin...2363.aspx?index_ref=naslovnica_magazin_prva_m

A o pričama da sam trashao i outao druge natjecatelje po Euroclubu - točno. Išao sam okolo u stilu Silvije Night i zabavljao se s prijateljima nakon što je nestao pritisak oko natjecanja. Pravilo da moram biti pristojan prema drugima je nestalo mojom diskvalifikacijom. Ako sam pijan pričao gluposti o drugima s prijateljima - da, točno je

Puko je lik.:oops:(n)

Ništa Marko ovde nije pogrešio, potpuno je u pravu. Eto da ne bude da ga stalno kritikujem, podrška za ovo što je rekao za Ukrajinu, sve je na mestu.

Ne razumem kakav kratak spoj je on doživeo i prebacio se na taj mod, al ako je sve to radio iz neke ozlojeđenosti nimalo lepo i veoma nezrelo.

Gabrija Pontea, rekao je nešto poprilično šokantno za njega, ali mislim da ne smem da iznesem takve detalje na forumu 😂

Back