Oganj i Nizetić bi sigurno ušli u finale. Bez obzira na to što Nizetić možda nije preterano omiljen u Hrvatskoj i što mu se zamera vokal, meni je delovao kao kompletan paket – dobra pesma, dobar nastup, a ni vokalno nije bio loš.
Oganj bi, po mom mišljenju, razvalio na ESC-u. Hrvatska bi večeras bila siguran finalista da su oni išli.
Za Lelek nisam siguran. Ne znam koliko bi evropska publika glasala za njih, ni kako bi izgledao nastup – to je komplikovana pesma za scenski prikaz, traži vrhunski koncept. Mislim da se s njihovim neodlaskom nije mnogo izgubilo.
Magazin i Marko su, nažalost, imali slabije pesme. Magazin bi možda prošao na ime i jak vokal, nastup bi se sigurno unapredio. Ipak, poznato ime u dijaspori i na ex-Yu prostoru može igrati ulogu.
Marko je, po meni, imao najslabiju pesmu među favoritima na Dori. Delovalo mi je kao da je pokušano fazon Irske – šok efekti i u pesmi i nastupu ali loš pokušaj posebno pesmom. Šteta, jer večeras je bio bolji nego na Dori. Verujem da će pokušati ponovo, mlad je, voli scenu i da je u centru pažnje.