hr Hrvatska 2025: Marko Bošnjak - Poison Cake

Ja mislim da prolazi kao borderline, ali u finalu verovatno plasman kao Luke Black. Zeznuo sam se u forumskoj kladionici, da mogu da ispravim, sada bih ispravio. 😭

Mnogo je popravio nastup u odnosu na Doru. Pesma je i dalje užasna mućkalica i nikako ne može da mi legne. Pevanje je popravio ali u onom poslednjem delu se opet dere i falšira. Ja ga ne vidim u finalu, ali mu želim svu sreću večeras. Neka me iznenadi prolaskom.

Nisam ni sumnjao da će se potrudit i dat svoj maksimum da popravi nastup, ali meni je pjesma i dalje veliki problem i ne vidim da prolazi u finale. Ali možda je i bolje da nemam nikakva očekivanja pa se mogu samo pozitivno iznenadit ako kojim čudom prođe, a ako ispadne neću se potrest nimalo, sretno mu bilo u svakom slučaju 🙏

Mislim da ona priča da organizatori stavljaju široke kadrove nebitnijim zemljama pada u vodu ovim nastupom. Hrv je na kladionicama bila kao i mi, među poslednjima, no imaju minimalan broj širih kadrova. Znači, potrebno je samo doći sa jasnom vizijom

Majko sveta, pali smo na 13% šansi za prolazak u finale 😂 Kakav eurovizijski sunovrat u svega godinu dana

Baš sam gledao, do sad su najniži postoci koji su prošli u finale bili Dons (15%), Serhat (17%) i Balkanika (20%).

Pa da, ali to su eto ta tri izuzetka, velika većina ovih s manje od 20% se ¸zaista nema čemu nadati 😌

Možda do navečer doguramo do 8% Here Bjork lani 😂

Ja u jednom momentu imam neki čudan osećaj da će iznenaditi i proći, u narednom ga vidim kako je maksimalno izignorisan i sve tako ukrug.

Квота 6 на његов пролаз, размишљам да ставим 1БАМ

Back