Ja mislim da prolazi kao borderline, ali u finalu verovatno plasman kao Luke Black. Zeznuo sam se u forumskoj kladionici, da mogu da ispravim, sada bih ispravio.
Mnogo je popravio nastup u odnosu na Doru. Pesma je i dalje užasna mućkalica i nikako ne može da mi legne. Pevanje je popravio ali u onom poslednjem delu se opet dere i falšira. Ja ga ne vidim u finalu, ali mu želim svu sreću večeras. Neka me iznenadi prolaskom.
Nisam ni sumnjao da će se potrudit i dat svoj maksimum da popravi nastup, ali meni je pjesma i dalje veliki problem i ne vidim da prolazi u finale. Ali možda je i bolje da nemam nikakva očekivanja pa se mogu samo pozitivno iznenadit ako kojim čudom prođe, a ako ispadne neću se potrest nimalo, sretno mu bilo u svakom slučaju
Mislim da ona priča da organizatori stavljaju široke kadrove nebitnijim zemljama pada u vodu ovim nastupom. Hrv je na kladionicama bila kao i mi, među poslednjima, no imaju minimalan broj širih kadrova. Znači, potrebno je samo doći sa jasnom vizijom
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.