hr Hrvatska 2025: Marko Bošnjak - Poison Cake

Jao pa da, i mi se takmičimo ove godine! Zaboravio sam skroz

A baš bi volio da Markec prođe da ga šukne hejterima, ali nešto mi govori da ovoj pjesmi jednostavno nema pomoći, ako kojim čudom prođe bit će mi drago isključivo zbog njega, pjesma mi bila i ostala bezveze

Mogu da ga vidim i kao finalistu i kao 15. mjesto, pojma nemam u kom smjeru će otići, ali zbog hejta silnog koji je doživio, iako ne volim pjesmu, bilo bi mi drago da prođe

Мислим да му је песма на хрватском да би прошао. Овако тешко.

Nije mi selo ovo, nažalost. Jedini plus dajem za pokušaj da se bude drugačiji (uslovno rečeno) ali nije ispalo kako treba. Neke šanse za finale postoje ali mrka kapa, generalno, kao i za ostale ex-yu zemlje.

Mislim da je ovo možda čak (po)najbolji i najskuplji hrvatski eurovizijski nastup do sad, al' jbg, sve je u startu zaribano slabom pjesmom i ništa se tu ne može više

Баш су се потрудили, нема шта. Нећу се изненадити ни ако прође, ни ако испадне, буквално може на обе стране превагнути

Imali su Hrvati boljih nastupa. Oni efekti sa kamerama su baš bez veze. Takođe, moglo se smisliti nešto što ide više uz poruku pesme.

Back