hr Hrvatska 2025: Marko Bošnjak - Poison Cake

Ove slike kad gledam zamišljam nastup za Spokojan samo bez vatrometa

Jeli se to nastavlja zaboravljena tradicija presvlacenja/svlacenja hrvata na eurosongu?

Sva sreća pa mi nije toliko stalo do HR ove godine, inače bih valjda čekao isječak cijelu noć lol, ovako sam mrtvo-hladno zaspao. Ali, s nekakvog ugla jednakog tretmana svih, ovo što jedino Marko jučer nije objavljen je baš, baš sramotno i jadno. Čija god da je greška.

Једино објашњење би ми било да хрватска делегација није задовољна пробом јучерашњом па нису хтјели да објаве ништа, али то тешко да је у питању, могли су са прве пробе онда приказати. Баш непоштено, ајде да је остало још пар из првог да нисмо видјели, али овако, једина проба...

Praktikanti uploadali Cipar, pomislili "o, pa to nam je zadnja pjesma polufinala hihi" i otišli doma 😌

S obzirom da mi često izlazi po reels-ima, uđem u komentare da čitam i ne verujem koliko ga domaća publika pljuje na osnovu seksualnosti, ostavljaju neke citate iz Bilblije da speru grehe. Pitam se stvarno dokle više da se zgražavaju što je neko gej i da to bude glavna tema svega, najmanje pričaju o pesmi.
Iako mi nije pesma zaživela voleo bih da uspe da uđe u finale samo zarad tolike količine hejta koji i neka veze s pesmom i nastupom.

Ja sam šokiran koliko su ispali neprofesionalni. Mogu samo misliti kako se Marko oseća sad :/
Da se ja pitam, osoba koja je zadužena za objavljivanje isečaka bi dobila momentalni otkaz.

Hvala Poljskoj što nam je ustupila svoje efekte ove godine!

soap-opera-india.gif

Не бих ја њега искључио из игре за пролаз, мислим да се за 2 преостала мјеста у финалу бори њих 7, с тим да можда Азери имају најмање шансе

Шта знам, мени ово слабашно и не видим неку конекцију наступа са песмом. А био ми је међу фаворитима на Дори. Ја ипак мислим да нема неке шансе за финале

Back