hr Hrvatska 2025: Marko Bošnjak - Poison Cake

Ogenj i Lelek bi se prošetali do finala, ali avaj...

Od prvog dana bilo dileme da li je Marku mesto u finalu (nije), ali je bar lepo što je unapredio nastup dovoljno da ne bude blamantan kao na Dori.

Ogenj i Lelek bi se prošetali do finala, ali avaj...

Od prvog dana bilo dileme da li je Marku mesto u finalu (nije), ali je bar lepo što je unapredio nastup dovoljno da ne bude blamantan kao na Dori.
Jeste, hrv dijaspora bi glasala za oboje.

Mislim da su hejt prema njemu i generalno, loši komentari za pesmu ovde presudili. Poznajem ga, super je dečko i dao je svoj maksimum. Nastup vredan kvalifikacije, svakako je više zaslužio finale od Portugala i Ukrajine.

Obozavanje sto je kriv Izrael za ispadak HR, iako čak nismo ni u istom pf

Ja ne znam zašto ljudima smeta što se on šali na svoj račun; Ne valja ovo kad kaže, ne valja ono, pa ljudi dragi priznajte da ste samo obično homofobično društvo i to je to! Šta oni očekuju? Nevjerovatno koliko su ljudi samo nesretni u životu kada im ovaj momak smeta. Površni i banalni.

Iskreno, meni je ovo baš loše bilo. Kao mešavina Luke Blacka i Baby Lasagne. Vrlo haotično sve i previše agresivno. Voleo bih da nekad proba ponovo ali sa pesmom koja ide uz njega. Ovde to nije bilo to.

Kad god se natjece Magazin na Dori i ne pobijedi, na eurosongu imamo krš rezultat. Nagodinu ih očekujem s pjesmom Pomrčina/Proročanstvo/Kletva ili neko tako ime pjesme.

Kad god se natjece Magazin na Dori i ne pobijedi, na eurosongu imamo krš rezultat. Nagodinu ih očekujem s pjesmom Pomrčina/Proročanstvo/Kletva ili neko tako ime pjesme.

Pa Magazin je učestvovao čak 3 puta kada je Hrvatska bila u top 10.

Bolje da si rekao kad god Lorena učestvuje na Dori Hrvatska ispada u polufinalu.

HR od pokretanja polufinala najbolje rezultate ostvarila kada je Dora bila u Zagrebu. Boris Novković i Baby Lasagna pobijedili u Zagrebu.

Zanimljivo, i Doris Dragović pobijedila na Dori u Zagrebu koja se tada održavala na Velesajmu.

HR od pokretanja polufinala najbolje rezultate ostvarila kada je Dora bila u Zagrebu. Boris Novković i Baby Lasagna pobijedili u Zagrebu.

Zanimljivo, i Doris Dragović pobijedila na Dori u Zagrebu koja se tada održavala na Velesajmu.

Dora u Zagrebu i Miach za Varšavu/Tiranu/Berlin/Helsinki 2026 INSHALLAH

U nekom drugom svemiru. Rekla je da ju ESC ne interesira. Bude na kraju karijere kada ju bude morala oživjeti.

Back