‘‘Kad bih vam rekao da mi nismo imali namjeru i da ne bi išli na Euroviziju ni pod koju cijenu, niti u slučaju pobjede, onda mi vi to ne bi vjerovali! Ta je pjesma rađena za drugog izvođača. Zamislite da je Magazin došao i izdao pjesmu na engleskom, mislili bi, nakon ‘‘Sve bi seke ljubile mornare‘‘,da nešto nije u redu sa mnom. Što evidentno nije‘‘, šali se Tonči.
‘‘U slučaju da se i pobijedilo, ne bi se išlo! Zahvalilo bi se. Hvala lijepa, tko je bio drugi, evo neka ide. Nas je pobjede koštao strani žiri, a tko je s njima baratao, to smo čitali po novinama. Dakle, vrlo jednostavno, to je priča koja je za mene ‘tempi passati‘. Ono što me interesiralo od te pjesme tek će se vidjeti, upravo je u procesu snimanja s drugim refrenom i s drugim izvođačem‘‘
Huljić laže čim zine. Ne može da se pomiri da je njegovo prošlo sto se esc tiče. OK respekt Maria Magdalena i Nostalgija, čekaj i Vanna 2001?Ali,reći da ne bi otišli. Pjesma uopšte nije Magazin stil pogotvo ova njesra što je pjevala zadnjih godina zadnja pjevačica Andreja Helijum the Voice.Huljofon izjavio da bi, u slučaju pobjede Magazina, odbili odlazak na ESC. Koliko taj čovjek može kenj*ti, strašno
![]()