hr Hrvatska 2026: LELEK - Andromeda

A to, skoro sam čitao da ih Zoki drnda i valjda neće da da saglasnost za imenovanje ambasadora, pa sam pomislio na to, lolčina. U svakom slučaju su za posmatranje. 🤣

a i mi se cudimo otkud nula kad je komsiji zabranjen ulaz u dvorište

Lol, sad gledam, nas su Izraelci stavili na pretposlednje mesto u finalu i to svi, sem jednog koji nas je rangirao 16, a vas poslednje. U pf- smo im mi bili poslednji. A i jedni i drugi njima 12 u pf-u, znači komentara bez, nadam se da u RTS-u i HRT-u postoje osobe koje će malo podrobnije analizarati ove rezultate. 💀

Hrvatsku svi članovi izraelskog žirija, osim jednog kojem je na 22. mjestu, stavili na zadnje mjesto 😂

Stvarno ono imalo utjecaja 😂

Ni u polufinalu se nisu Lelekice proslavile:

Izraelskom žiriju bili zadnji u finalu:
A - 22
B - 24
C - 22
D - 24
E - 24
F - 24
G - 24

Polufinale:

A - 14
B - 14
C - 12
D - 7
E - 11
F - 12
G - 11

A hrvatski žiri njima dao 12, dok Crnoj Gori 1, a oni nama 10. Za posramiti se

Btw bravo Crna Gora što se spičili Izrael na dno. Vi i Slovenci jedini imate obraza na ovom području

Lol, sad gledam, nas su Izraelci stavili na pretposlednje mesto u finalu i to svi, sem jednog koji nas je rangirao 16, a vas poslednje. U pf- smo im mi bili poslednji. A i jedni i drugi njima 12 u pf-u, znači komentara bez, nadam se da u RTS-u i HRT-u postoje osobe koje će malo podrobnije analizarati ove rezultate. 💀

Hrvatska i Srbija dala Izraelu 12icu, a oni nama srednji prst i zadnje mjesto. A s druge strane, Crna Gora dala Srbiji 12, Hrvatskoj 10, a mi njima jedan (1) bod, a znamo da se borila za to deseto mjesto da uđe u finale. Stvarno ovi naši žiri su sramota svih sramota

Nije Crna Gora mogla u finale ni sa glasovima Hrvatske i Srbije. Da bi prošla u finale, minimum je trebalo da jedna od ove dve zemlje im da 12, a druga 10, a to za onakav nastup bi bilo previše. Ako su Srbija i Hrvatska u polufinalu razmenili 2 i 7 poena (kod žirija), sa mnogo jačim paketima, kako onda Crnoj Gori dati 12 i 10?

U najboljem slučaju mogli su da je poguraju do 11.:mesta.

Nije Crna Gora mogla u finale ni sa glasovima Hrvatske i Srbije. Da bi prošla u finale, minimum je trebalo da jedna od ove dve zemlje im da 12, a druga 10, a to za onakav nastup bi bilo previše. Ako su Srbija i Hrvatska u polufinalu razmenili 2 i 7 poena (kod žirija), sa mnogo jačim paketima, kako onda Crnoj Gori dati 12 i 10?

U najboljem slučaju mogli su da je poguraju do 11.:mesta.
Pa šta!? Verujem da bi i oni nama (i Hrvatskoj) dali 12 ako nezaslužujemo i da bi nas pogurali. Balkanika i Nevena su zaslužili 12?

Pa šta!? Verujem da bi i oni nama (i Hrvatskoj) dali 12 ako nezaslužujemo i da bi nas pogurali. Balkanika i Nevena su zaslužili 12?
Kako pa šta? Da su se vodili isključivo komšijskim glasanjem, Srbija i Hrvatska bi kao bolji paketi razmenili 12, i onda bi za Crnu Goru ostale dve desetke, a to ih ne bi odvelo u finale. Trebalo im je najmanje 22 poena od ove dve zemlje, umesto 2 koliko su dobili.

Ne može se unapred znati koliko će kome trebati za finale, pa da se Crnoj Gori prvo udele 12-ice, a ostalima šta preostane. Zaključak: nisu ispali zbog Srbije i Hrvatske. Mogli su dobiti koji poen više koji im ne bi puno pomogli.

hr Hrvatska 2026: LELEK - Andromeda
Back