Kako pa šta? Da su se vodili isključivo komšijskim glasanjem, Srbija i Hrvatska bi kao bolji paketi razmenili 12, i onda bi za Crnu Goru ostale dve desetke, a to ih ne bi odvelo u finale. Trebalo im je najmanje 22 poena od ove dve zemlje, umesto 2 koliko su dobili.
Ne može se unapred znati koliko će kome trebati za finale, pa da se Crnoj Gori prvo udele 12-ice, a ostalima šta preostane. Zaključak: nisu ispali zbog Srbije i Hrvatske. Mogli su dobiti koji poen više koji im ne bi puno pomogli.
Balkanika je u onoj godini svakako bila za 0, ma mislim da u ovom slučaju nije toliko do same 0, koliko do toga što smo mi vama dali 12, a vi nama 0, da smo vam dali tipa 2-3 boda mislim da se ne bi toliko podigla prašina u javnosti, barem je meni takav osjećaj, ovako je ispalo ljigavo, kao mi vama 12, a vi nama 0, ali svakako je bilo još ljigavih stvari od žirija ove godine, srpski žiri se samo fino uklopio u to, a bogami i hrvatski sa 12 Izraelu u pf, a vidio sam i da su dvoje naših stavili Češku na zadnje mjesto u finalu, i dvoje na 22. mjesto, to je isto kretenizam, o talijanskom žiriju da ne pričam, ne treba taj žiri shvaćat ozbiljno i to je to
Možemo o subjektivnim utiscima do sutra da polemišemo. I svi ste zažmurili na poziciju, 12. mesto blizu dobijanja poena, i 21. nije baš isto. Svaki član zasebno predaje glasački listić i ne zna da li će nakon kombinovanja glasova svih 7 članova, neko upasti u top 10 ili ne. Sad sam na poslu, ali kad stignem, baš ću izračunati koliko je nedostajalo da Hr stigne do bar jednog poena srpskog žirija.Balkanika je u onoj godini svakako bila za 0
Nije ni Balkanika bila za 21. mesto.Poanta je da vaš žiri nije možda trebao dati 12, ali da su Lelekice bile za 0 ili još gora mjesta na koja su ih stavljali, nisu...
U pravu si. Bila je za bar 22.Nije ni Balkanika bila za 21. mesto.