Za koje je bila? Pjesma je prošla u finale s 9. mjesta iz dosta slabijeg pf, završila u finalu 19. od 26 pjesama, dobila 38 bodova žirija i tvt bodove samo od susjeda i dijaspore, a ostali je izignorirali na maks, ne vidim toliki problem što su je stavili na 21. mjesto, ne radi se o Konstrakti xDNije ni Balkanika bila za 21. mesto.
To je tvoj stid teraco sa pogledom na zid!Srpska nula za Lelek mi je drugi najdrazi eurosong trenutak, odmah ispod neprolaska Albine Grckick u finale
Pa dva člana su stavila na 10. mesto, pa koji god da su njegovi, može se pogledati.
Ili mu je prva bila Malta ili Grčka.
Za frku sam objasnio zašto se podigla, barem ja mislim da je to slučaj, a ovo za Balkaniku neka ostane da se ne slažemo xDGovorim u kontekstu regiona, kome je jezik i kompozicija bliska. Publika je dala 12, pa što bi žiri onakvo Daničino pevanje i ostalo ocenio tako loše.
Srbija je tada zauzela 19. mesto, a hrvatski žiri je smestio ispod te pozicije, dok npr. Hrvatska sad zauzela 15. mesto, a srpski žiri je rangirao iznad toga, kao 12, i pravi se frka kao nikad ranije.
Pa zato su žiri, a ne publika. Ako nas fanove svrstavamo u publilu, ne treba da očekujemo da žiri generalno glasa kao mi. Najvažniji je paket, a ne individualno vokal ili pesma. Imali smo sada situaciju da su dobri vokali nisko rangirani upravo zbog nedostatka koji je važan element u formiranju konačne ocene.
Jeste mu Moldavija na listi, kao 7. ili 8.
A tek italijanska publika, koja u vrh stavi zemlje koje su u ratu i moldavsko-rumunsko-albansku kombinaciju. Kod njih to izraženo zbog dijaspore, verovatno više nego igde drugo, a ne umeju ili ne žele da spreče glasanjem za druge zemlje u većem broju.U svakom slučaju žiri je općenito sramota na escu, a po meni je daleko veći problem talijanski žiri, koji daje bodove Belgiji i Njemačkoj
E okani se ti Belgije i NjemackeU svakom slučaju žiri je općenito sramota na escu, a po meni je daleko veći problem talijanski žiri, koji daje bodove Belgiji i Njemačkoj
Po tome što je tadašnja Đukanovićeva vlast radila isto ovo što nazadnjaci danas rade kod nas. Pretilo se otkazima u javnom sektoru, ucenjivalo se, kupovali su se glasovi, državljani CG sa prebivalištem u Srbiji su brisani iz biračkih spiskova i uskraćeno im je ustavno pravo da glasaju itd itd. I to pouzdano znam jer imam blisku rodbinu dole. Cenzus za nezavisnost je pređen za nešto više od 2000 glasova, a većinski, narod je bio protiv nezavisnosti, tako da ono... evidentno im je poklonjena ta "pobeda", zahvaljujući zapadnim partnerima. Pametnom dosta.Sorry ali po cemu znas da je bio namestaljka?