hr Hrvatska 2026: LELEK - Andromeda

Ne menja. I Hrvatska dala 0 Balkanici. Dešava se.

Pa dobro, Balkanika je po svemu bila dosta slabiji paket od LELEKA ako po tome gledamo, tako da je ovo daleko skandaloznija 0 sto se mene tice

Cinjenica je da je srpski ziri ovom nulom jako ljigav potez napravio i nema potrebe uopste to sad opravdava i da se ispegla, treba biti realan.

Kako pa šta? Da su se vodili isključivo komšijskim glasanjem, Srbija i Hrvatska bi kao bolji paketi razmenili 12, i onda bi za Crnu Goru ostale dve desetke, a to ih ne bi odvelo u finale. Trebalo im je najmanje 22 poena od ove dve zemlje, umesto 2 koliko su dobili.

Ne može se unapred znati koliko će kome trebati za finale, pa da se Crnoj Gori prvo udele 12-ice, a ostalima šta preostane. Zaključak: nisu ispali zbog Srbije i Hrvatske. Mogli su dobiti koji poen više koji im ne bi puno pomogli.

Da se znalo i da je Tamara umjesto 5 11.mjesta imala bar tri 10.mjesta, ta 3 boda + po 10 i 8 od komsija i eto nje ispred Belgije i u finalu. 😁

Elem, vjerovatno je neko pisao vec ali vidim da su Hrvatska i Srbija 11. i 12. u ostatku svijeta. Blizu poena, steta.

Ali oni su stavili Balkaniku na 21. mesto, dok ovi naši sada Lelek na 12. U oba slučaja ishod jeste nula, ali nije baš isto. Pritom, Balkanika je dosta veće ime. Treba izračunati koliko je Aleksandrino 23. mesto uticalo da HR ne završi u top 10. Uglavnom, ne deluje da je žiri kolektivno želeo da ostavi Hrvatsku bez poena, kao za Balkaniku.

Balkanika je u onoj godini svakako bila za 0, ma mislim da u ovom slučaju nije toliko do same 0, koliko do toga što smo mi vama dali 12, a vi nama 0, da smo vam dali tipa 2-3 boda mislim da se ne bi toliko podigla prašina u javnosti, barem je meni takav osjećaj, ovako je ispalo ljigavo, kao mi vama 12, a vi nama 0, ali svakako je bilo još ljigavih stvari od žirija ove godine, srpski žiri se samo fino uklopio u to, a bogami i hrvatski sa 12 Izraelu u pf, a vidio sam i da su dvoje naših stavili Češku na zadnje mjesto u finalu, i dvoje na 22. mjesto, to je isto kretenizam, o talijanskom žiriju da ne pričam, ne treba taj žiri shvaćat ozbiljno i to je to

Pa izgleda da Srbija nije verovala u ljubav baš onako kao ti (kaoooo tiiii)

Balkanika je u onoj godini svakako bila za 0, ma mislim da u ovom slučaju nije toliko do same 0, koliko do toga što smo mi vama dali 12, a vi nama 0, da smo vam dali tipa 2-3 boda mislim da se ne bi toliko podigla prašina u javnosti, barem je meni takav osjećaj, ovako je ispalo ljigavo, kao mi vama 12, a vi nama 0, ali svakako je bilo još ljigavih stvari od žirija ove godine, srpski žiri se samo fino uklopio u to, a bogami i hrvatski sa 12 Izraelu u pf, a vidio sam i da su dvoje naših stavili Češku na zadnje mjesto u finalu, i dvoje na 22. mjesto, to je isto kretenizam, o talijanskom žiriju da ne pričam, ne treba taj žiri shvaćat ozbiljno i to je to

Ma mislim da se ne bi pricalo toliko da su neki bodovi bili, bar ne ovoliko.
0 jeste direktiva, namjerno i podlo.
Balkanika nije bila za 0, daleko od 0. Samo pozitivne utiske imam za pjesmu i nastup. Nije sad nista specijalno, ali sasvim pristojno.

Na kraju krajeva, mislim da su imali 12 od publike a i zirija.
Te godine nisam imao nista protiv ni da je otisao Biber.

Balkanika je u onoj godini svakako bila za 0
Možemo o subjektivnim utiscima do sutra da polemišemo. I svi ste zažmurili na poziciju, 12. mesto blizu dobijanja poena, i 21. nije baš isto. Svaki član zasebno predaje glasački listić i ne zna da li će nakon kombinovanja glasova svih 7 članova, neko upasti u top 10 ili ne. Sad sam na poslu, ali kad stignem, baš ću izračunati koliko je nedostajalo da Hr stigne do bar jednog poena srpskog žirija.

Izgleda da će nastaviti sa vlogovima. 😍
Mnogo mi je milo zbog toga. Nisu mi samo najdraže balkanske predstavnice ikada na ESC, nego su mi i najdraže jutjuberke. Navukao sam se skroz na gledanje njihovih vlogova.

Sviđa mi se kako su bile opuštene i nisu delovale nimalo razočarano plasmanom. Jedva čekam novu pesmu i sve što će ubuduće objaviti.

Ne može se usporediti Balkanika s Lavinom, a još manje Milan Stanković.
Poanta je da vaš žiri nije možda trebao dati 12, ali da su Lelekice bile za 0 ili još gora mjesta na koja su ih stavljali, nisu...
Da je bio Bošnjak u pitanju, shvatio bih. Ali dobro.. Nije ni Lavina bila za 12 pa je žiri dao nešto.
Na kraju, uvijek ima sljedeća godina i mislim da će biti jako zanimljivo regionalno glasovanje.

Sad kad Hrvatska pošalje neku mid pjesmu i srpski žiri da 12 da ispravi stvar 😅

Poanta je da vaš žiri nije možda trebao dati 12, ali da su Lelekice bile za 0 ili još gora mjesta na koja su ih stavljali, nisu...
Nije ni Balkanika bila za 21. mesto.

Svakako ocekujem da nam ziri obe komsijke zemlje sledece godine zalepi 0 a vala i neka ce

A vec vidim kako ce posle toga delulu kezualci kod nas da se popale i da budu u fazonu eto vidite mi za njih glasali a oNi NAma nuLu 😬

Možda jedino da neka od Lelek bude u žiriju a tipa Lores ide za Srbiju i onda je namjerno rangira na dno, ali šta sad ode npr. Sara Jo koja je Let3 one godine stavila u top 5-6 i zalijepe je za dno zbog ovo šestoro glasača 😭

Ne vjerujem da bi i Tijana Bogićević Gigovsku stavila na dno iako je ova nju stavila na 11. mjesto

hr Hrvatska 2026: LELEK - Andromeda
Back