Marko
Ekspert
To je ono sto i mene najvise muciJao jel to sad znači da cemo Marina gledat iduča 3 mjesecaaa![]()
Ce izginemo od tog lika
To je ono sto i mene najvise muciJao jel to sad znači da cemo Marina gledat iduča 3 mjesecaaa![]()
Hrvatske udavačeSad videh tek da je I Zorjin muz potpisan za Lelek, samo im jos i dever fali.
Mora to na Balkanu, ko god da pobedi, vredjas ga do maja, onda postajes najveci patriota posle prve probeNe razumem ovoliki hejt ovde prema Lelekicamapobogu
Meni one imaju vajb kao da su Veštice iz Salema ili taj neki fazon hahaha.Mislim da će prosečnom ESC glasaču ceo ovaj kontekst i koncept biti previše mračni da bi se latili telefona. Ne kažem da sigurno ispadaju, ali ako to u Beču ne bude mnooogo ubedljivije nego sada, iskreno plašim se tog scenarija, već vidim unapred zapravo.
PreterujeteMeni one imaju vajb kao da su Veštice iz Salema ili taj neki fazon hahaha.
Bas imam neki Bugarska 2018 vajb, e sad oni su prosli u finale nadam se da ce i Lelek da se provukuMislim da će prosečnom ESC glasaču ceo ovaj kontekst i koncept biti previše mračni da bi se latili telefona. Ne kažem da sigurno ispadaju, ali ako to u Beču ne bude mnooogo ubedljivije nego sada, iskreno plašim se tog scenarija, već vidim unapred zapravo.