hr Hrvatska 2026: LELEK - Andromeda

Čestitke Lelekicama, ali ja stvarno pokušavam da ova pesma probudi nešto u meni od početka, ali ne ide.Nemojte se ljutiti! Mislim da sa dobrim scenskim nastupom idu u finale, a tamo šta znam....možda top 15. Čestitke na pobedi ❤️

Mislim da će prosečnom ESC glasaču ceo ovaj kontekst i koncept biti previše mračni da bi se latili telefona. Ne kažem da sigurno ispadaju, ali ako to u Beču ne bude mnooogo ubedljivije nego sada, iskreno plašim se tog scenarija, već vidim unapred zapravo.

Ocekivane pobednice. Bravo! Popravile su se u odnosu na polufinale, a nadam se da ce jos vise do ESC.
Moj favorit je bila Stela i nadam se da ce doci sa jacom pesmom za ESC, ovo ce biti najveci hit na ovim prostorima, ali za ESC nije tu bilo materijala.

I za kraj, tu je Bosnjak da pokvari ceo utisak. Od onako simpaticnog deteta je doveo sebe u ovo(i ne nema veze sa tim sta je i ko je), decko mora da se sredi malo. Mogao je da ima veliku karijeru.

Mislim da će prosečnom ESC glasaču ceo ovaj kontekst i koncept biti previše mračni da bi se latili telefona. Ne kažem da sigurno ispadaju, ali ako to u Beču ne bude mnooogo ubedljivije nego sada, iskreno plašim se tog scenarija, već vidim unapred zapravo.
Meni one imaju vajb kao da su Veštice iz Salema ili taj neki fazon hahaha.

Ma ja im želim svu sreću, samo kažem šta mislim da potencijalno može biti problem na ESC-u. Imaju vremena da sve upeglaju, ovo sa Dore mi jednostavno nije ni izgledalo ni zvučalo kao ESC Q, jbg.

Treba Zorja da ih driluje bespoštedno za taj refren, to mora da deluje perfektno jer to prodaje pesmu. Još jedan problem je ova što peva "izdajice", i u PF i večeras je flopnula tako da treba razmisliti da je promene sa onom crnom što peva strofe kojoj kapa dole.

Bas imam neki Bugarska 2018 vajb, e sad oni su prosli u finale nadam se da ce i Lelek da se provuku

Back