hr Hrvatska 2026: LELEK - Andromeda

Bolja se muzika stvarala 2000-ih na ovim prostorima nego danas, to se odrazilo i na Evroviziji.

• Like
Reactions: FFM
Malo sam iznenađen i domaćim i stranim fanovima i time da dosta ljudi ne zna šta je Andromeda. Iz nekog razloga sam mislio da je to jedna od onih stvari iz opšte kulture koju svi znaju.

I malo me trigeruje koliko ljudi izgovara androMEDA umesto anDROmeda 😭

Da, i onda oni to naplacuju dijasporaskim nastupima a alternativci sviraju po podrumima :(

Kod Hrvata se jos i drzi preko Rozge, Grasa i slicnih, evo i mali Jakov se sad pojavio. U Srbiji je pop cisto radijski zanr.

Kod Hrvata se jos i drzi preko Rozge, Grasa i slicnih, evo i mali Jakov se sad pojavio. U Srbiji je pop cisto radijski zanr.
Da, Jakov, ToMa, Cvek, Martin i ta mlada ekipa ih bas spasava.
Rozga otisla u cajke, Graso nema hit vec godinama 😅

Poslušao sam sad pesmu, studio verzija je dobra, nastup mi je mlak. Neke devojke su vokalno vaš nestabilne.
Pesma je izuzetno pretenciozno napisana, može da umara ako nisi odmoran kada slušaš.

Jakov je doslovno najgora stvar koja se pojavila u zadnjih 10 godina
Jeziv je

• Wow
Reactions: FFM
Njegova muzika je NQ na ESC tako da... Pesme a i energija mu je jako staromodna. I nemam problem s tim old school balada likovima ali nek niko ne očekuje bilo kakav ESC potencijal.
Nama (regionu) više treba modernih autora i kompozitora, šta vredi što se pojavi neko od 20 godina kada je to sve u muzičkom smislu zastarelo.

Manite se jazavca, dajte da pričamo o predstavniku Hrvatske na ESC! Imate temu offtopic pa tamo pričajte o takvim likovima!

Moram da nastavim na offtopic, ali između Jakova i izmeta koji nam se konstantno servira na svakom kulturološkom planu, pre svega muzičkom, apsolutno je momak jedna od boljih stvari koja se pojavila.

Jelena Rozga je pop koliko i Sekam Aleksić. A Grašo je aktuelan koliko i Bebi Dol.

Pop muzika generalno izumire svugde u svetu

Back