Meni je Jakov sjajan. I on i onaj mali Martin. Iako nisu moderni i dalje su osvezenje.
Okus mentola leden dah...Koga zabole za Jelek, dajte analizu diskografija estradnih umetnica Rozge i Aleksić Svetlane.
Rozga je bila pop jedino kada je bila u Magazinu.
Najbolja definitivno. Nju tačno mogu zamisliti kako bi rasturila na Eurosongu.Tu je i Macha Ravel aka Muha
Rekla je na Tiktok livestreamu prošli tjedan da nije zainteresirana za DoruNajbolja definitivno. Nju tačno mogu zamisliti kako bi rasturila na Eurosongu.
Vidim da si njihov fan, pa si verovatno subjektivan. Svakako, ja mislim da mogu u top 10 ako budu napravile dobar nastup i istakle se, zelim im to basLelek su dark horse. Biće top 5 finala. Setite se mojih reči![]()
Jesam fan, ali nije samo do toga. Dovoljno je videti broj lajkova i komentara na ESC kanalu, njihov skor na aplikaciji, rezultate online glasanja ESC fanova itd. Vidi se da ih baš favorizuju.Vidim da si njihov fan, pa si verovatno subjektivan. Svakako, ja mislim da mogu u top 10 ako budu napravile dobar nastup i istakle se, zelim im to bas