• Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.

hr Hrvatska 2026: LELEK - Andromeda

Gledam video za Soul of my soul opet i jel se meni cini ili samo su 2 devojke iste od prosle godine

Pa dajte ljudi, ko može da napravi ovakvu etno pesmu ako ne Zoricxa i njeni prijatelji... Sve titule su nam oduzeli.
View attachment 44339
Nisam ispratila tu dramu ali mi nije jasno kako oduzeli? Niti sam znala da su ovi naši navedeni ljudi bili do te mere involvirani i u aranžmanu kao i muzici. Pa to je SVE.
(tekst i prateći vokal na stranu)
I te najbitnije stavke potpisuje sad neko ko to uopšte nije radio, ili kako? 🤯
Čija imena će pobogu stajati? Da li je potpisivan ugovor ili je sve rađeno na lepe oči i entuzijazam?

Ova pesma može nekome da se dopadne ili ne, to je potpuno nebitno i stvar ličnog ukusa. Ali reći da je ovo „pesmuljak“... 🥴

Pa sama tematika pesme nosi jednu ozbiljnu priču i sadrži jasne istorijske motive i činjenice vezane za jedan narod. A da ne govorimo o harmoniji same pesme i načinu na koji je predstavljena.

Po mom mišljenju, jedino što nedostaje pesmi jeste samo jedan vrhunski lead vokal, koji bi se jasno izdvojio iz grupe i svojim vokalnim bravurama, jasno višim tonalitetom i snagom glasa pre svega, podigao pesmu do maksimuma, da to doslovno i vokalno i vizuelno razvali scenu. Ova pesma nudi tu mogućnost. Devojke jesu mnogo stabilnije, ujednačenije i generalno zvuče sigurnije i kompaktnije u ovom klipu.

Vizuelno je ovo, bez ikakve sumnje, jedan od najispoliranijih nastupa u najavi, posebno u našem polufinalu, a uz Finsku i pomalo iznenađujuće Poljsku. 🤝

Real Housewives Of Atlanta Nene GIF by Bravo TV

Zaista oprostite što smatram da su mogle daleko bolju pesmu da spreme. Tako da da, meni je ovo bio i ostao samo pesmuljak.

Kiselite se na to koliko hoćete ☺️

Ma pesma sad na stranu ali smatram da je skandal da će uzeti zasluge za plasman, a ljudi koji su to odradili ostaju nepostojeći i u senci!!! 🔻❌🔻

Pa ljudi će biti potpisani na ekranu i posvuda gdje treba. Samo neće biti tamo u green roomu.
@Niko dvije su promijenjene. Jedna nije mogla više nastaviti zbog obveza, a jedna je bila zamjena za onu što je sada u bijelom jer je bila na porodiljnom.

Korina, Judita, Marina i Lara su i dalje tu, samo je sada vraćena Inka (ona u belom ove godine na nastupu, inače je od starta bila u početnoj postavi Leleka ali ju je prošle godine menjala ta neka druga zbog porodiljskog ili čega već) 🌌

Back