• Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.

hr Hrvatska 2026: LELEK - Andromeda

Žuljalo ih je što su nosile križeve. A da Duško napravi šalu di usporedi njihove povijesne patnje s mjestima di se mladi droksaju na Zrću, Lelek i HRT bi letile prvim avionom natrag za Zagreb

Bravo za nastup Lelek. Lijepo je to bilo. Kako se ova jedna baci na kraju u zagrljaj Fincu.Slatko. Hrvatska i Srbija na nivou zadatka, da bar jedna bude u top 10.Ja sam gledao HRT i Duško je lijepo komentarisao. Nije bio dosadan.

Zanimljivo da neki u Hrvatakoj za ovu pjesmu govore da je nacionalistička, a koautori pjesme iz Srbije.

Zanimljivo da neki u Hrvatakoj za ovu pjesmu govore da je nacionalistička, a koautori pjesme iz Srbije.
Ti "neki" su isfrustrurani Hrvati puni kompleksa i pisali gluposti i kako pjevaju o BiH. Pa šta ako pjevaju. Nisu ništa izmislili.

Pa sve naše naci pjesme su zapravo porijeklom srpske, to smo vec davno ustanovili, ali lijepo je vidjeti da se tradicija nastavlja pa da nam Srbi i dalje pisu domoljubne pjesme

Ti "neki" su isfrustrurani Hrvati puni kompleksa i pisali gluposti i kako pjevaju o BiH. Pa šta ako pjevaju. Nisu ništa izmislili.

Pa negativci su Turci, slično je bilo i nama po tim pitanjima pa smo se našli. Mada koliko vidim Zorja i muž su radili muziku i trenirali devojke. Nisu se bavili tekstom.

Jednom reju -- vanserijski 👋 :love: Kao što sam i za Srbiju rekao, najbolji nastup i najbolje predstavnice ikada (iz mog ugla). Meni je ovo i ispred Bejbi Lazanje, koji mi je takođe bio fenomenalan.

Top 10 siguran, po mom mišljenju, a možda bude i još bolji rezultat.

Back