Pitam se kakvu konekciju ima sa Hrvatskom, neku sigurno ima, jer znamo da se ne moze ucestvovati bez HR drzavljanstva
Ni meni nije to jasno. Jedino da joj neko od roditelja Hrvat, ali opet zašto joj treba hr državljanstvo ako ima slovenskoI zašto se na EMU nije prijavljivala
Očigledno hrvatski pasoš ima čim učestvuje, čekamo da riješi misteriju![]()
Pa dobro to, ali zašto želi predstavljati Hrvatsku, a ne svoju zemljuJer se ona i prošle godine prijavljivala na Doru
Sad nesto razmisljam, njena pesma po tematici ima dodira sa BL, tako da ne sumnjam da joj on donekle jeste bio uzor/inspiracijaIntervju koji je dala za Hello Magazin:
S obzirom da ima više državljanstava ZEVIN je mogla birati gdje će se prijaviti, ali od samog početka želja je bila samo jedna – Dora. „Plan je oduvijek bio isključivo Dora jer je to natjecanje davalo najveću slobodu artistima i pokazalo najviše hrabrosti. To je rezultiralo time da su izvođači kao što su Baby Lasagna i Let 3 napravili najveće i najzapaženije rezultate na ESC-u od svih kandidata s ovih prostora. Za mladog artista kao što sam ja to razmišljanje je ključno.“
citam sad sta se ovde pisalo i ja sam izbezumljen, bukvalno su oduvale, mnogo bolja od chat gpt pesme od prosle godine, pritom reakcije online su savrsene, samo ovde citam lose komentare evoNe znam šta ste očekivali od Lelekica pa ste svi razočarani, meni pesma kida![]()
Pritom vidi se da ima prostora cuda da se naprave sa nastupom, samo da budu pametne
Lelek prešle 100 hiljada pregleda, duplo više od drugoplasirane Zevin koja je na 50.000. Stela Rade treća sa 45.000, a ostali manje od 40.000.Vidim da su se Lelek poprilično odvojile od drugih učesnika po broju pregleda na YT. To znači da se već pozicioniraju kao glavni favoriti.