hr Hrvatska 2026

Evo i Irma pocela da mi se svidja

prosle godine mi se na prvu svidela, ali me brzo smorila, ove godine izgleda obrnuto

Jako lepa pesma i dobro je neko napisao da mi malo daje vajb Ivane Jordan recimo ili neke 2010te (u pozitivnom smislu)

Sad mi na Yt iskočila reklama Ako bolje bude sutra, čujem poznata mi pjesma i sjetim se da je na Dori. Nije loša

ToMina pesma zvuči dobro, ali je realno baš tipična balkanska balada do nivoa da je borderlina pokrao nešto.

Poslušao pesme na brzaka i apsolutno svakoj nešto fali. Ugušiću se od contemporary popa koji Dora forsira, ali ajde bar zvuči lepo za festival.

- Anandina pesma najbolje producirana, ali mi smeta njeno bespotrebno kreštanje plus je vokal toliko ispeglan da neće nikada uživo ovako izneti pesmu.
- Lelek, pesma se razvija čitava dva minuta bez neke kulminacije, ali lepo eksplodira na kraju. Ovde mora neki paganski/ritualski nastup kao one Letonke što su imale. Inače nije takmičarska numera uopšte, više mi je za neki film.
- Zevin, zvuči jako vajbi i moderno. Ali tekst je jeziv sa ovim nabrajalicama na, na, na, my mind, my mind, my mind. Ima potencijala.

Ostali vredni pomena Tony Sky i Sergej, dobri materijali za žiri.

tenor.gif

ToMa - jedini me je dotakao

A šta je potencijal za ESC više me ne zanima, prosto. Dzabe potencijal za stage kad pesmu neću pustiti nikad više.

Lelek mi je više za film il seriju poput Crne svadbe.

Back