hr Hrvatska 2026

Predikcije za večeras:

Finalisti:

Irma
Lana Mandarić
Stela Rade
Lara Demarin
Devin
Sergej
Ritam Noir

Borderline finalista - možda NQ
Zevin - po isečku ne obećava ali osmoro ih prolazi tako da
————————————————————————
NQ

Gabrijel Ivić
Ivan Sever
Kandžija
Marko Kultić

Predikcije za večeras:

Finalisti:

Irma
Lana Mandarić
Stela Rade
Lara Demarin
Devin
Sergej
Ritam Noir

Borderline finalista - možda NQ
Zevin - po isečku ne obećava ali osmoro ih prolazi tako da
————————————————————————
NQ

Gabrijel Ivić
Ivan Sever
Kandžija
Marko Kultić
Marko Kutlić prolazi. Jako je iskusan izvođač i publika ga voli. Doduše , ovo je neizvjesnije polufinale. Držim palčeve za live Zevin ali nekako, neiskusna je i mlada .Lara Demarin mi zvuči jako dobro ali iskustvo ima čuo sam da je bila dugogodišnji back vokal Matije Cveka.

Da i ja mislim da Marko Kutlić prolazi, mislim da generalna publika ipak voli takve pjesme. Možda izvisi Devin ili Ritam Noir. Mada zanimljivo u Ritam Noir jedan član ima 64 godine, a svi ostali članovi imaju ukupno toliko godina.

Kutlić zaslužuje bolje pesmu, jbg. Inače je odličan pevač. Ali prolazi bez problema, večerašnje pf je znatno slabije, mada možda bude vokalno bolje. :ROFLMAO:

Meni su večeras bolje pjesme, mada očekujem da će u finalu u vrhu biti više pjesama iz prvog polufinala.

Makota je non-event! Ne znam kako može biti bolja od Eme.

Smešni su mi ovde bili komentari sinoć kako je Tony bio vokalno dobar. Pa baš je njemu bilo teško da sa onakvom pesmom bude dobar. 😄
A i šokovi što je Ananda prošla?! :oops: Realno je devojka bila loša uživo. Nije to zvučalo kako treba, gušila se, išla je visoko, ali opet, s druge strane, nije totalno isfalširala baš da bude jedna od četiri ispale pesme. Ipak se i pesma gleda (koja je realno odlična), naročito u uslovima kada je dobra većina zvučala loše.

Back