hr Hrvatska 2026

Ah. Slovenci neka naprave sličnu pjesmu nekome tko zna pjevati. Ali totalno očekivano.
Ono je bio horor. Bravo za publiku koja ju je kaznila. Stela je novi favorit. Ono je bilo ooooodlično.

Zamisli koja će to ostati bruka u povijesti Dore - svi će te znati po tome da si od favorita završila kao epic fail NQ. Ju ju.
Gotova joj karijera kakva god da je bila.
Još na Dori! Šta bi bilo da je došla na PZE?

Ali brt, ako gledamo vokal, ni Ananda nije trebala da prođe juče, podjednako očajna kao Zevin, ako ne i gora.
Mislim da nije baš za poređenje, s obzirom na težinu Anandine pesme.
Zevin se baš, baš obrukala, da nije moglo gore od ovoga. Nije bila sigurno gora! :)

Drago mi je za Ritam Noir :love: (prelepa pesma).
Mogli su na kraju umesto Randomićke ipak Zevin (da se još malo čudimo ili smejemo) ili Sever koji je po meni bio odličan.
Devin je malo iznenađenje jer mislim da je bio loš.

Kako je kreštala bolje i nije moglo. Dobro pa je u svemu ostala pozitivna pa se i sama šalila na svoj račun.

Ja ne vidim koga drugog će Hrvatska da pošalje na ESC osim Lelek ili Stele.

Pa ako je Ananda Hrvatica Hrvatica, a utvdjujemo otkud Zevin na Dori (u smislu drzvavljanstva) racunica je jasna da izmedju 2 ocajna pevaca, vise ce da skupi - onaj ko ima kakvu takvu publiku u Cr, a najbitnije blizu i dalju familiju, prijatelje. Tkd njen kriminal je ocekivano u finalu.

Mislim da nije baš za poređenje, s obzirom na težinu Anandine pesme.
Zevin se baš, baš obrukala, da nije moglo gore od ovoga. Nije bila sigurno gora! :)
Bogami, meni je bila gora. A i težina pesme nije baš reper za poređenje, jer ko te tera da prijaviš nešto što ne da nisi u stanju da izneseš, nego naprotiv, iskasapiš preko granice slušljivosti. Ne branim Zevin, ok mi je što je ispala, jer je i njeno onakvo izvođenje nedopustivo pogotovo nakon što je stekla ulogu favorita, ali opet negde zbog te originalnosti numere i zaraznog vajba sam mišljenja da je mogla proći.

Sada gledam Stelu opet i mislim da stvarno ima taj neki pobednicki vajb.

Pesma je OK, nista posebno, vapi za revampom, Joksimovic bi ovde uradio super posao, ali ona tako zraci. Ima nesto tako pozitivno, nezno i snazno oko nje. Bas vuce da se navija za nju. Podseca me na Luku iz tog ugla i njegovu harizmu.

Lelekice imaju slican problem kao Zorja - izbija neki bes iz njih. I sama pesma im je sada takva, a i ime.

Toma, Stela i Irma su mi favoriti od početka i opravdali su moja očekivanja. Ali ne mogu da prežalim što je Fran ostao u polufinalu, pošto ima odličnu pesmu.

Back