Humor

Kako ona uspeva da bude nebitna i iconic u isto vreme nije mi jasno.

Sramota je što taj čovek postoji uopšte, nijednu normalnu izjavu nema, imao je i neke krajnje problematične. Kad kažem nekome da se bavim digitalnim marketingom i spomenu mi ovu glavudžu prevrne mi se želudac.

Upravo, niko ko se bavi time ozbiljno ne smatra Istoka bilo kakvim autoritetom. Predmet sprdnje.

Izvinte, ali ja koja ne jedem meso se vrlo nalazim u ovom. Na svakom koraku pekare sa burecima i rostilji sa mesistem. Gori smo od Turaka.

Pipi uz duzno postovanje sto ti to ne jedes, ali ja ne mogu da zamislim nasu kuhinju upravo bez toga.

Izvinte, ali ja koja ne jedem meso se vrlo nalazim u ovom. Na svakom koraku pekare sa burecima i rostilji sa mesistem. Gori smo od Turaka.
Ne jedem ni ja tj. ne volim (da budem precizniji), ali nije u tome poenta tog tvita, već da lik izmišlja da 2022. nije bilo avokada i čije u salatama, ili jaja Benedikt po Bg restoranima.

Bilo je i sad ima vise nego ranije ali ja recimo u vidokrugu 1 km i po u Beogradu nemam bar gde cu to da pojedem vec kad zurim moram u pekaru. Kad izlazim moram da gledam menu prvo. U Maderi su mi doneli posan kuvani pasulj sa ukusom kolenice. Ladno carevi skuvali kolenicu unutra, izvadili i posluzili kao klot corbast pasulj.

Ne jedem ni ja tj. ne volim (da budem precizniji), ali nije u tome poenta tog tvita, već da lik izmišlja da 2022. nije bilo avokada i čije u salatama, ili jaja Benedikt po Bg restoranima.
To + ko je rekao + kako je rekao.

Back