Hurricane

Meni zvuči kao demo, Sanja nariče u pokušaju Stoje, Ksenija zvuči čudno, Ivana kud i kamo i pristojno. Baš loš tejk svakako, valjda Zoki ne zna šta će od muke pa daj na bilo koji način da se skrene pažnja na kanal. Pritom ih nije ni obavestio 💀

Hurricane - Runde (muzika i aranžman: Marko J. Kon & Milan Novaković Lane, tekst: Milan Radulović Laća)

Izgleda njima na kraju pripala pesma, iako su demo bolje otpevale i JK i Ana Nikolić.

Last edited:
Baš lepo zvuči. Kao što je neki lik uradio cover za Ko ovu dramu režira - kakva pesmetina jbt, žali bože što je Divna isprosila od Milija i Marine, tada činilo se bledu kopiju Maskarade (sam Mili priznao da je ta pesma urađena po ugledu na Maskaradu - uvodni instrumntal je dosta sličan), imao sam to u telefonu starom, neki bend koji je samo uplugged obrade radio. Pokidao je kako je otpevao tu pesmu.

Nema jednog pozitivnog komentara ispod videa. Masakrirale pesmu.

Najjači komentar da je nakon ovoga vreme da ih ugase. 😂 Trebalo je da ne počinju Hurricane 2.0 uopšte.

To im stoji i u komentaru na YouTube-u uz video.

Loš pokušaj afere "Provereno". Sve u svemu jad i beda, neka se čupaju iz grupe kako znaju i umeju ali verovatno imaju ugovor na pet godina što znači da će biti u grupi do kraja 2027. Šteta što menadžment ne koristi potencijal njihovog talenta.

Last edited:
Ja sam i dalje u šoku da je Loco Loco nastup na ESC kopija Pussycat Dolls. 😭

Back