In memory of Erin Navan and Boyan Serbia

Da li želite da pesme koje su se takmičile na ovom izdanju dodamo na spisak ili ne?

• Da

Votes: 12 80.0%
  • Ne

Votes: 3 20.0%

• Total voters
    15
  • Poll closed .
Cestitke, Replay!
Blinding Lights je moja omiljena hit pesma, a od skoro joj se pridruzila i Flowers tako da sam resila da ih nagradim top poenima. Vise puta sam ih rotirala u toku rasporedjivanja glasova, a na kraju sam prednost dala ovoj drugoj (u nekom drugom momentu bih mozda dala prvoj).
Za ovo izdanje sam odabrala meni potpuno nepoznatu pesmu, The River, koja mi je sjajno otkrice, ljubav na prvo slusanje. Hvala svima koji su glasali.

Ocekivano vise izvodjaca koji su vezani za Erin. Bilo bi lepo kada bi neko od starijih forumasa napisao nesto o Bojanu ili u vezi sa njim, nesto sto je bilo karakteristicno za njega na Forumu.
Ono cega se secam, a valjda nisam nesto pomesala, Boyan Serbia je bio veliki fan Jelene Karleuse.

Čestitke Replay i od mene. :D
Očekivan TOP2, po mom mišljenju veoma dobre pesme i u grupi su da tako kažem, onih boljih sa kojima nas bombarduju na svakom koraku.

Pohvale Destryju na organizaciji i takođe zahvaljujem mu se što se odlučio da se ipak prihvati organizacije, pošto verujem da svakako nije lako organizovati dva izdanja jedno za drugim i zbog toga mi inicijalno i nije bio plan da ga pitam da organizuje.

Rezultat za moj predlog poprilično očekivan, iako je svakako bio u drugom planu, hvala svima koji su glasali. Još jedan hit je Erika koja većinu glasanja nije imala nijedan poen i drago mi je što smo Miloš i ja doprineli tome da ipak dođe do dvocifrenog učinka i ona. :)

Što se Boyana tiče, i ja se sećam da je voleo Karleušu.

Nije uobičajeno izdanje, tako da ne mislim to da tražim. :cool: Mada mogu da postavim njegove glasove i prijavu ako baš tražite.
Inače da, neću upisivati pesme u spisak, mada svakako teško da pojedinci koji su ih ovde slali mogu ponovo da ih ponove, barem ne u dogledno vreme. Ili biste da usvojim predlog etice, pa da stavimo veto na određeni period?

Pa meni bi bilo ok i da se unesu u spisak i da ovo ostanu kao pesme koje su baš povezane za ovu temu, ali kako god.

Ja eto pitam vas da presudite, pošto znam da je nastao problem onaj prvi put kada sam to napisala.

U spisak, bez veze bi bilo da opet neko salje iste pesme na FSC, eventualno neke obrade bi mogle.

Što se mene tiče takođe može u spisak.
Ali ako baš treba da se održi transparentnost i demokratičnost, neka Ivana postavi anketu i rešen problem.

Ruku na srce, ona nikad nije bila demokrata već diktator, pa ne znam što sad pita za mišljenje. 😆 Nek sama donese odluku kao i obično.

Najbolje resenje je da se napravi novi sheet gde ce pisati memorijalno izdanje i da se u taj spisak stave ove pesme i da onda na fscu budu dozvoljene obrade ovih pesmi ali ne da se salju originali. To je moj predlog.

Sto se mene licno tice, ja cu smatrati da su na spisku i necu ih slati. A u drugom slucaju, necu ih "bojkotovati" ukoliko ih neko posalje.
U svakom slucaju, ja sam od pocetka bio za to da se nadju na spisku.

Dodata je anketa vezana za ovo pitanje i možete se izjasniti u roku od naredna 3 dana!

Back