Intervizija 2025

Ruskom tržištu nije fokus na YouTube-u i mrežama koje mi uglavnom koristimo. Više koriste VK i neke njihove muzičke digitalne platforme. Dodatno, ovo nije takmičenje gde se očekuje neki ogroman hajp gledalaca, budući da oni ne utiču na ishod.

Ovo sam ignorisala, mada sad vidim da su tu i Brazil i Južna Afrika, nije samo bal diktatora lol

Možda i poslušam par pesama..

Evroviziju ću bojkotovati ako Izrael učestvuje...
Džaba lepša organizacija, ako propagira genocid...

Koliko jedva čekam da i ovde ljubimo patos, pa da iste osobe koje kukaju da nas zapad ne voli, da krenu da to rade sad i za istok.

Ne učestvuje na Interviziji samo istok. Oko polovine učesnika su sa zapada i juga.

Ruskom tržištu nije fokus na YouTube-u i mrežama koje mi uglavnom koristimo. Više koriste VK i neke njihove muzičke digitalne platforme. Dodatno, ovo nije takmičenje gde se očekuje neki ogroman hajp gledalaca, budući da oni ne utiču na ishod.
Плус је руска влада укочила Јутјуб тако и да кад желе нешто да погледају, видео се учитава вечност и кад га пусте још и сече. Ако имате ВПН, испробајте и ставите локацију Русија.

U susret Interviziji, danas je održana pres konferencija. Ovo su ključne informacije:
  • šou će snimati 36 kamera, a biće korišćena i tehnologija proširene stvarnosti (AR);
  • po prvi put, biće korišćena veštačka inteligencija;
  • na snimanju radi tim od 150 ljudi;
  • dopisnici Prvog kanala, biće u green room-u (u pitanju je bračni par);
  • očekivani doseg publike je skoro 4 milijarde gledalaca širom sveta;
  • prenos Intervizije počinje u 19.30 po srpskom vremenu, a očekuje nas više od tri sata programa.
Sleva na desno: Konstantin Ernst, generalni direktor ruskog Prvog kanala, Sergej Lavrov, ministar inostranih poslova i Dmitrij Černišenko, zamenik premijera Rusije.

IntervizijaKonferencija.webp

Pored ruskih voditelja, na sceni će im se pridružiti i međunarodni duo - Meng Lei iz Kine, dvojezični kinesko-engleski tv voditelj, zaštitno lice globalnih brendova Jaguar, Chanel, Mercedes-Benz i BMW i Stefy Patel iz Indije. glumica, model, pobednica Miss Teen International i finalistkinja Femina Miss Indija, zvezda u usponu, kulturni ambasador na globalnom nivou.​

KinaIndija.webp

Profesionalna deformacija stečena FSCom mi je da gledam kako su joj sve ove dlake sa glave što bi inače štrčale odsekli

• Haha
Reactions: FFM
Nije politički događaj 🥰 tri totalno apolitične osobe su danas pričale o Interviziji.
Tu se slažem, Lavrov je potpuno nepotreban. Ovaj direktor ruskog kanala okej i recimo da je bio ministar kulture. A zamenik premijera i ministar spoljnih poslova govore o muzičkom takmičenju mi je baš wtf.

Jedino što su oni trebali da kažu o tome jeste da li je ovaj događaj bezbedan ili ne.

Pored ruskih voditelja, na sceni će im se pridružiti i međunarodni duo - Meng Lei iz Kine, dvojezični kinesko-engleski tv voditelj, zaštitno lice globalnih brendova Jaguar, Chanel, Mercedes-Benz i BMW i Stefy Patel iz Indije. glumica, model, pobednica Miss Teen International i finalistkinja Femina Miss Indija, zvezda u usponu, kulturni ambasador na globalnom nivou.​

View attachment 36893
Hocemo Kristinu Radenkovic. 👱‍♀️

Back