Intervizija 2025

Najviše što možeš da dobiješ jeste ona reporterka iz Exkluziv-like emisije na Toxic TV-u

Došlo je do promene predstavnika SAD-a, jer se Brandon Howard povukao iz porodičnih razloga. Njih će prestavljati Vassy, rođena u Australiji. Ona je prva žena dobitnica nagrade EDMA ICON AWARD (2023). Njene saradnje sa Tiëstom (numera Secrets) i Davidom Getom (pesma Bad), našle su se na vrhu američkih radijskih lista i dostigle su multiplatinasti tiraž u 30 zemalja.

Takođe, imamo i novog člana žirija iz SAD-a. To je Džo Lin Tarner, legenda čija karijera traje pola veka. Bio je frontmen bendova Rainbow 80-ih i Deep Purple na albumu "Slaves and Masters" iz 1990.

Vassy.webp

Ono sto mi se dopada, a inace sam i za samu Evroviziju, to sto se peva na maternjem jeziku. Ono sto mi se ne svidja to sto ce samo jedan covek iz svake zemlje da rasporedi glasove. Znam da ne moze biti neki veci broj, ali se moglo uzeti bar 3 clana, da budu mesovita. Pesme su mi generalno festivalske. Vecinske lagane, a i ove brze su mi u tom nekom festivalskom stilu. Sto meni odgovara. Ima nekoliko odlicnih pesama i sasvim jedan dobar TOP 10 mogu napraviti.

Ovako bih glasao (mada verujem da ce se to promeniti kada cujem uzivo):

12p 🇰🇬 KIRGISTAN Nomad - Жалгыз сага (Samo za tebe)
10p 🇧🇾 BELORUSIJA Nastya Kravchenko - Motylok (Moljac)
8p 🇮🇳 INDIJA Rauhan Malik - Ishq (Ljubav)
7p 🇷🇺 RUSIJA Shaman - Прямо по сердцу (Pravo u srce)
6p 🇶🇦 KATAR Dana Al Meer - Huwa Dha Anta (To si ti)
5p 🇰🇿 KAZAHSTAN Amre - Svet stepi (Stepska svetlost)
4p 🇦🇪 UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI Saif Alali -
3p 🇻🇳 VIJETNAM Duc Phuc - Phù Đổng Thiên Vương
🇷🇸 SRBIJA Slobodan Trkulja & Balkanopolis - Tri ružice (i nas sam uracunao i na 9. mestu)
2p 🇰🇪 KENIJA Natasha Sanaipei Tande - Flavour (Ukus)
1p 🇪🇬 EGIPAT Mustafa Saad - Ben Albanat (Među svim devojkama)
-----------------------------------------------------------------------------------
11. 🇧🇷BRAZIL Luciano Calazans & Tais Nader - Pipoca com amor (Kokice sa ljubavlju)

S obzirom da skoro niko iz Evrope ne ucestvuje, onda ne cudi sto smo jedini koji cemo ucestvovati i na Evroviziji.

Prekosutra pocinje, a jos nije izasla pesma sa kojom ce se predstaviti.

Ne sviđa mi se ta neorganizovanost po pitanju rokova za potvrdu učešća, slanje pesama, zamenu pesme... Ali ajde da previše ne zameram ipak organizuju prvi put, valjda će sledeće godine biti bolje.

Ne sviđa mi se ta neorganizovanost po pitanju rokova za potvrdu učešća, slanje pesama, zamenu pesme... Ali ajde da previše ne zameram ipak organizuju prvi put, valjda će sledeće godine biti bolje.
Neće

Takmičarski deo je očigledno simboličan samo, inače se ne bi dozvoljavale ovakve promene u poslednji momenat

Ali nije kao da se nije dalo pretpostaviti odmah s početka lol kao Grandov Axal festival

Na beloruskoj televiziji prikazali prilog sa probe, pa takmičari zajedno na sceni pevaju "Миллион голосов", rusku verziju evrovizijske pesme Poline Gagarine iz 2015.

Video Trkulje na zvaničnom VK kanalu Intervizije prešao 96 hiljada pregleda.

Još 2 dana i gledamo šou. Na VK video prenos će početi od 19 časova, dok na televiziji ide od 19.30.

Evo i spiska kanala po zemljama:

IntervizijaKanali.webp

Scena

IntervizijaLiveArena.webp
IntervizijaLiveArena2.webp

Kristalni trofej za pobednika

nagrada.webp

Nije baš u tom fazonu. Pošto je kristalna, na slici se ne vidi najbolje, slojevita je, taj vrh ko slonova surla, u obliku je logotipa Intervizije.

Back