Pokahontas
Ekspert
gledam, Deban u internacionalnom žiriju i Brooke u domaćemLjudi, jel gleda neko ovo osim mene?
gledam, Deban u internacionalnom žiriju i Brooke u domaćemLjudi, jel gleda neko ovo osim mene?
Gledamo, večeras nemam ništa pametnije.Ljudi, jel gleda neko ovo osim mene?
Ni ja ne gledam...mislim da je sve jasno..Ljudi, jel gleda neko ovo osim mene?
Ne pa ovo se mora gledati..gledam, Deban u internacionalnom žiriju i Brooke u domaćem
Gornji red kao grupa za kasting za neku krimi parodiju. Donji red pubertetlije iz osnovne škole u Debelom BlatuSkuuuubi, alooo!![]()
irski izbor je životZašto bi išao van u život, kad mogu gledat irski izbor za esc
Late late show, moja omiljena zanimacija random petka u januaru/februaru, annually..Zašto bi išao van u život, kad mogu gledat irski izbor za esc
Da, iako bih za Debana mogao da kažem da mi deluje da je malčice kredibilniji u smislu poznavanja muzike šire od ESCNikad mi nece biti jasno dovodjenje wiwika u zirije nf. Pa oni su obicni fanovi esca, a ne muzicki strucnjaci pobogu
U tome je poanta ingooo, KAOS, KAOS, KAOS..Nikad mi nece biti jasno dovodjenje wiwika u zirije nf. Pa oni su obicni fanovi esca, a ne muzicki strucnjaci pobogu
i dosadno .Ovo je baš mlako