ie Irska 2024: Bambie Thug - Doomsday Blue

Je l' ti komentarišeš kako bi lovio reakcije, pa onda pametovao, ili je nešto drugo u pitanju? Zamerka ti je potpuno besmislena, jer je bio očigledan typo, ali ne, ti odmah praviš priču i od toga.

Je l' ti komentarišeš kako bi lovio reakcije, pa onda pametovao, ili je nešto drugo u pitanju? Zamerka ti je potpuno besmislena, jer je bio očigledan typo, ali ne, ti odmah praviš priču i od toga.
Meni nije bio typo, ja sam stvarno pogrešio baš to i stavio Alisha i Pokahontas me je ispravio, a ti si dva puta napisao.. Nebitno dodo, u redu je, sve je jasno.. 😉

Jel se ovo meni cini ili taj Go Tobann kao neka politicka pesma? Ceo tekst mi deluje kao da hoce da kaze "E ljudi, zaboravili smo nas jezik a cak vise ni nismo pod Englezima." x'D Not bad, malo haoticna pesma ali not bad. :D

Što bi bilo ko od koga imao traume na forumu zabavnog karaktera?

Svašta, ovde svaki dan naučim nešto novo i šokantno...

Sutra Irska, nisam spreman da Ailsha izgubi od strane 15. mesta u polufinalu :(
Meni je Bambie top, Ailsha jos cudnija ali mi ok zvuce, ali iskreno Poky nekako vidim već situaciju gde Irci biraju nesto levoo i zavrsavaju u bottom 3 i nize u polufinalu nazalost :(

Treba ove godine najzad da budu hrabri, jer konacno imaju nesto zanimljivo i drugacije, nemaju sta da izgube svakako..

Jel ima leba od ovih Iraca? Dal da gledam večeras?

Bambie i Ailsha jedina dva izbora, jedini problem je kako ce veceras oni to vokalno izvesti.

Back