ie Irska 2025: Emmy - Laika Party

Sutra uveče je irski nacionalni izbor, a prenos šoua "The Late Late Eurosong Special" na kanalu RTÉ One počinje u 22:35 i okvirno trajaće do 00:50.

Tokom šoua, tri evrovizijske pobednice, Linda Martin (1992), Niamh Kavanagh (1993) i Eimear Quinn (1996), otpevaće zajedno "Tattoo", nadajući se da će njihovo izvođenje švedske pobedničke pesme 2023, kanalisati energiju pobednice.

U takmičarskom delu nastupaju Adgy, Bobbi Arlo, EMMY, Samantha Mumba, NIYL i Reylta.

Voditelju Patriku Kiltiju, pridružiće se panel gostiju koji će prokomentarisati nastupe šestoro takmičara:
  • Bambie Thug, predstavnica Irske 2024.
  • Donal Skehan, petoplasirani učesnik irskog nacionalnog izbora 2008.
  • Laura Fox, voditeljka radija RTÉ 2FM​
  • Arthur Gourounlian, sudija iz "Plesa sa zvezdama"​
Link za gledanje prenosa:
➡️ https://www.rte.ie/player/onnow

nadajući se da će njihovo izvođenje švedske pobedničke pesme 2023, kanalisati energiju pobednice.
hocus pocus witch GIF

Videćemo nastup, ali i meni je pomalo iritantna. Nažalost, verovatno se neće mnogo pomučiti da pobedi sutra.

S obzirom na dosadašnja irska nacionalna finala, ovogodišnja ponuda je i više nego okej.
Nadam se pobjedi Powerplay jer se baš ističe ovdje.

Čini mi se da su im ove godine pristojne šanse za novo finale, ukoliko ubodu pesmu. I meni je Powerplay dobar izbor. Dinar i po LLS nastupe ćemo ignorisati.

Powerplay jeste najbolja, ali nadam se da će imati neki revampčić jer mi u nekim momentima malo vuče na demo. Može to mnogo više da grmi, ima potencijala.

Svidja mi se Powerplay a i mislim da nema konkurenciju u ovako slabom finalu.

Ne znam, nisam uspeo da čujem jer sam se spremao da gledam i onda sam u prolazu čuo da spominju Srbiju tj. neku devojku koja će valjda? glasati odavde,

Loša je slika, a ako se stavi na najveću rezoluciju strim koči. 💀

Propustio sam prvu pesmu, sad je Bobbi. Meni je ovo katastrofa, jedva da peva.

Back