Sutra uveče je irski nacionalni izbor, a prenos šoua "The Late Late Eurosong Special" na kanalu RTÉ One počinje u 22:35 i okvirno trajaće do 00:50.
Tokom šoua, tri evrovizijske pobednice, Linda Martin (1992), Niamh Kavanagh (1993) i Eimear Quinn (1996), otpevaće zajedno "Tattoo", nadajući se da će njihovo izvođenje švedske pobedničke pesme 2023, kanalisati energiju pobednice.
U takmičarskom delu nastupaju Adgy, Bobbi Arlo, EMMY, Samantha Mumba, NIYL i Reylta.
Voditelju Patriku Kiltiju, pridružiće se panel gostiju koji će prokomentarisati nastupe šestoro takmičara:
Bambie Thug, predstavnica Irske 2024.
Donal Skehan, petoplasirani učesnik irskog nacionalnog izbora 2008.
Laura Fox, voditeljka radija RTÉ 2FM
Arthur Gourounlian, sudija iz "Plesa sa zvezdama"
Čini mi se da su im ove godine pristojne šanse za novo finale, ukoliko ubodu pesmu. I meni je Powerplay dobar izbor. Dinar i po LLS nastupe ćemo ignorisati.
Powerplay jeste najbolja, ali nadam se da će imati neki revampčić jer mi u nekim momentima malo vuče na demo. Može to mnogo više da grmi, ima potencijala.
Ne znam, nisam uspeo da čujem jer sam se spremao da gledam i onda sam u prolazu čuo da spominju Srbiju tj. neku devojku koja će valjda? glasati odavde,
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.