Istorija Pesme Evrovizije 1956 - 2021

Najbolje da se pretvaramo da Boxy nije napisao taj post jer je bukvalno dobio sva moguća priznanja za tu organizaciju FSC-a (kao što je i zaslužio), pa mi je ovo malo i nezahvalno iskreno.

Ne znam nekako stičem utisak da baš poslednjih dana želi da se potceni moj trud i kreativnost u vezi leksikona. Kao i na LJNP temi, razumem da mnoge to smara i to ali ako u budućnosti ne bude interesovanja za njih, ja ću prestati da ih postavljam. Ova tema je nekako najpribližnija za to jer u kojoj drugoj temi da ga smestim? U off-u se zatrpava leksikon drugim temama, čak je i Bebi pitao da se otvori posebna tema za to, što smatram da je super pa ako je samo pozicija leksikona problem onda ok. Opet nekako polazim od sebe, mnogo toga mi smeta pa izignorišem, uvek volim da pohvalim kao što sam i tebe pohvalio više puta pa mi je tvoja diskusija malo nejasna. Ali naravno, imaš pravo na mišljenje.

Samo sam hteo da navedem primer dodo, nisam ni jednom spomenuo svoj FSC otkad je zavšren; u ova tri posta je upravo ono što treba da se piše u temi Istorija Pesme Evrovizije, a ne Leksikoni sa pitanjima o Evroviziji, ali mi je drago što si napisao ovaj post. (y)
U tvom prethodnom postu je ispalo da negoduješ zbog toga što se tematski slične stvari nisu ispratile na tvom izdanju, ili bar ne u meri u kojoj si želeo. Jasno sam citirao deo. Samo ne znam kakve to veze ima sa upitnikom.

Ali ok, ne posmatramo svi isto da li je nešto spam i kada je dosta. I ti spamuješ FSC temu (zajedno sa mnom i gomilom drugih forumaša), pa mi tek onda nije jasna primedba.

Ali bukvalno lik danima glumi moderatora, cak zamara stvarne moderatore da mu nepotrebno brisu postove cim se neko ne slozi snjim o bilo cemu, chill malo

Kakve veze sad ima moj FSC. Ja da sam hteo da glorifikujem svoj FSC ja bih svako malo pisao postove - tipa E ovu pesmu i dalje slušam... i ne znam šta. Loše sam se izrazio što sam napisao spam, pre je da je to objavljeno u pogrešnoj temu. Pokahontasu je skretana pažnja za nešto da ne kažem slično ali što isto tako ne pripada temi. Pritom pravio sam i za druge FSC-ove rekapitulacije, što bih to radio ako bih hteo da veličam samo svoj FSC. To je činjenica da su ti postovi u mojoj temi o bivali zatrpani - i napisao sam da ne žalim zbog toga - ne znam kako ti sad to tumačiš da negodujem da se tematski slične stvari na mom izdanju nisu isplatile bar ne u mori u kojoj sam ja želeo. Drago mi je da si pokazao šta stvarno misliš o meni, tako si i Pokahontasa uvek zaklapao kad god bi objavio neku tabelu, pa kad je pravio FSC klipove - isto ismevao - tipa da očekujemo FSC - život priča...

Kakve veze sad ima moj FSC. Ja da sam hteo da glorifikujem svoj FSC ja bih svako malo pisao postove - tipa E ovu pesmu i dalje slušam... i ne znam šta. Loše sam se izrazio što sam napisao spam, pre je da je to objavljeno u pogrešnoj temu. Pokahontasu je skretana pažnja za nešto da ne kažem slično ali što isto tako ne pripada temi. Pritom pravio sam i za druge FSC-ove rekapitulacije, što bih to radio ako bih hteo da veličam samo svoj FSC. To je činjenica da su ti postovi u mojoj temi o bivali zatrpani - i napisao sam da ne žalim zbog toga - ne znam kako ti sad to tumačiš da negodujem da se tematski slične stvari na mom izdanju nisu isplatile bar ne u mori u kojoj sam ja želeo. Drago mi je da si pokazao šta stvarno misliš o meni, tako si i Pokahontasa uvek zaklapao kad god bi objavio neku tabelu, pa kad je pravio FSC klipove - isto ismevao - tipa da očekujemo FSC - život priča...
Je l' ovo meni upućeno?

Sledeći put kada ti nešto zasmeta, kaži odmah, a ne da ovako na kvarnjaka provlačiš kada neko želi da pita u čemu je problem. Očigledno su ti smetale moje reakcije i komentari koji nisu upućeni tebi, čim ih pamtiš.

I nigde nisam izneo mišljenje o tebi, već o tome na koji način reaguješ trenutno.

Misli šta hoćeš, apsolutno me ne zanima da se igram osnovne škole. A i tebi ne priliči.

Edit: Rekao sam nisu ispratile, a ne isplatile. Pažljivije čitaj pre nego što kreneš da me čačkaš.

Ne znam šta je u vazduhu i sa planetama.. Svaki dan varničimo na forumu. U pravu je Storm za energiju na forumu skroz.
neizdrzivo-miljana.gif

Nisu planete, već bezobrazluk. Pozitivna stvar je to što bar znamo na čemu smo.

A šta ljudi koji kukaju kako je atmosfera na forumu ovakva ili onakva rade po tom pitanju da je poboljšaju? 🤡 Osim kmečanja nisam video nijedan konkretan predlog.

Jedino je jako dobro što su Miloši zabranili lična prepucavanja/uvrede i komentarisanje događaja koji se nisu odigrali na forumu.

@Miloš

Ljudi koji su bili u Lisabonu na ESC 2018. godine su mi kazali da su karte za live show bile baš povoljne, tipa od 30 eur do 100 eur max, tako nešto, a za probe je moglo džab džabe da se nađe.. Jel se sećaš OGAE paketa karata možda koliko je bilo, red veličine, te godine za Portugal?

Boxy, tvoju organizaciju i tebe kao organizatora stalno spominjemo u najboljem mogućem smislu, ne razumem zašto se osećaš uvređeno ili zapostavljeno kad to jednostavno nije tako.

Ovo nije ni spam ni offtopic, šta više, Libertini leksikoni baš unose pozitivu i zanimljivi su i za odgovaranje i čitanje, a svaki leksikon je pisao u temi s kojom su povezani.

Back