Istorija Pesme Evrovizije 1956 - 2021

2005. sam već bio zagoreli fan Evrovizije da sam pesmu iz svake države jako voleo i svaka mi bila super, iako je pola đubreta bilo iz današnje perspektive pogotovo Belorusija. 😂

2005. sam već bio zagoreli fan Evrovizije da sam pesmu iz svake države jako voleo i svaka mi bila super, iako je pola đubreta bilo iz današnje perspektive pogotovo Belorusija. 😂
To je ona "netalentirana kokoska" kako ju je Marko nazvao. 🤣🤣🤣

Pojavio mi se ovaj klip u predlozima - TV Izveštaj američkog ABC o Evroviziji u Zagrebu 1990. Još tada su pišali po istoj, mada su i britanski mediji znali da gledaju sa prezirom na ovaj događaj, naročito u godinama kada je UK lizala patos.

Ima li negde video emisije koju je tadašnja RT Beograd pripremila gde se prikazivao put Bebi Dol u Rim 1991? :D

Onaj deo na početku gde je snimaju pijanu u avionu, mnogo želim to opet da vidim hahaha ne mogu nigde da nađem

Tako dobra pesma i ovakav nenastup da im uvale, sramota. Ono na MGP 100x efektnije. Norvežani stvarno nisu znali da naprave nastup 2014. i 2015. Agnete isto imala bolji nastup kod kuće.

Ovakav non-event bi ove godine prošao kao Holandija 2023.

Isto kao i Silent Storm. I pored svega, 8. mesto oba (ne)nastupa. :ROFLMAO:

Studijske verzije 2014. i 2015. i danas slušam, bukvalno su mi najež. Uživo nisam osetio ni trunku bilo kakve emocije. :(

Koliko volim A Monster Like Me, fali mi takva Norveška na ESC-u, a ne ova sranja u vidu vukova, robota itd.

Bukvalno sam ih voleo svake godine od 2013. do 2017, kakva era!

Spominjali su Beosong u PzE temi, pa sam išao da čujem taj Majin Titanik opet i vidim ovaj snimak, kao da je iz 1980. 💀💀💀 Koja depra ovaj bekstejdž, sve ovo, realizacija bez trunke kreativnosti. Mračno doba.

Back