Marko
Ekspert
U zadnjih 5 godina:Koju evrovizijsku pesma sa visokim tvt niste mogli da smislite / ne volite kontra većinskog mišljenja?
2018. Rasmussen
2022. Zdob si Zdub
Ostalo sam sve nekako prožvakao.
U zadnjih 5 godina:Koju evrovizijsku pesma sa visokim tvt niste mogli da smislite / ne volite kontra većinskog mišljenja?
2023Koju evrovizijsku pesma sa visokim tvt niste mogli da smislite / ne volite kontra većinskog mišljenja?
FuegoKoju evrovizijsku pesma sa visokim tvt niste mogli da smislite / ne volite kontra većinskog mišljenja?
Meni definitivno Spirit In The Sky, agresivno sam pokušavao da mi se svidi i nikad nije.
Alessandro Heinrich Rütten (born 4 October 1996 in Heinsberg, Germany), formerly known by his stage names Sandro, Sandro Nicolas, Sammy Clay, TYLR and currently Leo Dante, is a German singer-songwriter.
In 2020, Rütten rebranded himself with the stage name of Sammy Clay. In 2021, Rütten rebranded himself again with the stage name TYLR. In 2022, Rütten took on yet another stage name, this time calling himself Leo Dante.
Ma ono prvo je bio demo, nego mi tad nismo ni znali šta je demo.Sjetih se maloprije ove pjesme, baš mi je prijalo čuti je nakon dosta vremena opet. Jedan od najboljih revampova u povijesti ESC-a - kad se sjetim one prve, potpuno nekonkurentne verzije, divno je ispalo na kraju!