it Italija 2025: Lucio Corsi - Volevo essere un duro

Ipak je ovo festival della canzone Italiana prvenstveno, ne takmicenje za predstavnija za Pesmu Evrovizije.
Slažem se, ali povremeno u topu završe pesme koje su bitno drugačije u odnosu na većinu predloga. Recimo Geoiler, Lazza. Amadeus je forsirao raznolikost žanrova i zvuka, a nadam se da Conti neće odvući festival na drugu stranu.

Da, mislila sam na narocito na ovo izdanje, izbor mi ukazuje da vuce na tu stranu. Cak i Tommy Effe koji je reper ima u bazi italijansku kanconu. Zanima ne u kom ce se pravcu odvijati festival.

Da, mislila sam na narocito na ovo izdanje, izbor mi ukazuje da vuce na tu stranu. Cak i Tommy Effe koji je reper ima u bazi italijansku kanconu. Zanima ne u kom ce se pravcu odvijati festival.
Da, dosta je opreznih na ovom izdanju. Možda je i do toga što nisu znali kakav će kriterijum za selekciju Conti preferirati, ne znam.

Нажалост, мислим да Ђорђа код публике неће моћи у топ 2 јер ће ту Федец и Симоне, али она и те како заслужује побједу

La cura per me, prva pesma koja se spontano uz nastup zapevala kod nas.

Žena elegantno i s čudesnom lakoćom razbija. ❤️

Ove italijanske balade su jednostavno magija pritom italijanski jezik je Bellissimo .

Не знам, Федец је на Инсти најгледанији и лајкованији, на Јутјубу је јутрос био 2. у тренду, дјелује ми да ће бити у самом врху

Добро је испало ово вече у суштини
У суштини скоро све пјесме које су се мени свидјеле на прву су биле вечерас хаха

Габани, Клара, Гаја још сутра

Moj top 5 večeras: Simone, Giorgia, Fedez, Rose i The Kolors. (i Willie)

Не знам, Федец је на Инсти најгледанији и лајкованији, на Јутјубу је јутрос био 2. у тренду, дјелује ми да ће бити у самом врху
Fedez ima mnogo vise pregleda od Achilla na youtubu ali Achile ima vise preslusavanja od Fedeza na spotify-u.

Imali ste pravo za Elodie i Rose, klasifika Spotify:
  1. Simone Cristicchi - Quando sarai piccola; La cura per me – Giorgia
  2. Dimenticarsi alle 7 – Elodie
  3. Balorda nostalgia – Olly
  4. Fuorilegge – Rose Villain
  5. Incoscienti giovani – Achille Lauro
Youtube:
Simone Cristicchi 1.8 miliona
Fedez 1.6 miliona

Mislim da nece ljudi toliko da glasaju za Fedeza zbog medijskoj linca. Ali mozda dojmi iskrenoscu.

U svakom slucaju, Simone Cristicchi prvi i na Spotify-u i Youtubu.

Lični top 5: Kristiki, Đorđa, Elodi, Akile, Lučo

Očekujem: Kristiki, Đorđa, Elodi, Akile, Fedec/Rouz

Back