it Italija 2025: Lucio Corsi - Volevo essere un duro

Reziser Lucovog videa je Tomasso Ottomano, inace svira gitaru Lucu na sceni, multitalntovan umetnik, kompozitor, tonac, muzicar, producent

Radio je i znatno bolje spotove. Ovaj mi nije legao, ali svakako je vrlo talentovan. (y)

Inače mi je Lučo baš legao. Sad mi je u top3 lagano.
Tek juče sam se upoznao s njegovim dosadašnjim radom. Ima dosta toga zanimljivog. Vrlo talentovan čovek.

Оли је први на Спотифај топ 50 у Италији, Федец други.

Мислим да ће топ 5 у финалу бити Симоне, Ђорђа, Акиле, Федец и Оли.

Radio je i znatno bolje spotove. Ovaj mi nije legao, ali svakako je vrlo talentovan. (y)

Inače mi je Lučo baš legao. Sad mi je u top3 lagano.
Tek juče sam se upoznao s njegovim dosadašnjim radom. Ima dosta toga zanimljivog. Vrlo talentovan čovek.
I meni 🥰

Delim misljenje za top 5

Meni se jako dopao ovaj mali sto je pobedio Nuove Proposte, Settembre. Kakav timbre! Autor i muzike i teksta. Oduvao konkurenciju. Dobio i nagradu kritike Mia Martini i nagradu pressa Lucio Dalla. Pred njim je jedna lepa karijera. Moguce da i on bude kotiran visoko.

Ucestvovao u raznim talent shows, 2023. bio u X faktoru u timu Dargena.

Drago mi je što su Coma_Cose sinoć bili u top 5. Đorđina pesma mi je sve lepša, ne bih imao ništa protiv da pobedi. Fedez takođe.

Ne pamtim kada sam bio ravnodušniji prema nekom izdanju Sanrema u poslednjih par godina. Doslovno jedina pozitivna stvar rezultatski su Coma Cose u top 5 sinoć, dok su moji ostali favoriti očigledno potonuli. Osim par imena koje sam izdvojio posle prve večeri, sve ostalo mi je non-event.

Elodie mi je i dalje #1. Nadam se da ću imati volje da ispratim finale i da ću imati barem za koga da navijam u konačnom top 5.

Last edited:
И мени је једно од најслабијих издања откако редовно пратим. Вјероватно нећу ни гледати финале, немам сад тако изразите фаворите или неколико пјесама које волим и које кидају. Доста финих пјесама, али ниједна ударна као раније.

Топ 5 би ми био #1 Ђорђа, па онда послије Роуз, Оли, Елоди и Симоне.

Гаја, Акиле и Габани добри, Федец ми само океј, Кома Козе симпатични

Žene su stvarno na visini zadatka i ove godine. Elodie, Rose, Joan, Sarah Toscano, Gaia....Clara i Serena isto zanimljive.

Giorgia je zvezda. Verovatno najbolji ženski vokal ove godine, ali mi pesma nije legla. Isto važi i za Francescinu.

Giorgia mi je svakako bolja od Simona, ali pjesma joj je baš ona klasična italijanska balada, meni malo previše sladunjavo bez nekog zapleta i progresa u pjesmi.

Kako je Angelina Mango prošle godine otpjevala La Rondine naježio sam se 156. puta.:love:
Nadam se da će večeras biti neki kvalitetan cover, naravno najviše očekujem od Giorgie i Annalise.

Back