it Italija 2025: Lucio Corsi - Volevo essere un duro

Mislim da Italija neće biti u TOP 10 ove godine. Stvarno objektivno gledajući.

Uf objektivno gledajući godina je preslaba za sad a Evropa je slaba na italijanske pjesme što se vidi po rezultatima tako da ja mislim da je ovo još jedan odličan plasman u najavi (ako pristane da ide haha)

Vala kad Brividi i La Noia nisu ni u TOP 5 ušli...al hajd vidjećemo.

Pa okej je, ali nije ništa posebno. Dovoljno je solidna za neki pristojan rezultat. Možda se sada kada imaju nešto slabiju pesmu nego inače iscimaju malo za nastup za promenu. Ljudi vole italijanske balade, tako da će biti publike za ovo.

Meni se pesma ne dopada, a ne umem da ocenim plasman. Italijani nisu bili van top 10 još od Francesce 2016. + sigurno bi i Diodata ugurali.

Precenjeni kod žirija - često, da. Kao i Šveđani.

Last edited:
Italijani za ESC imaju 2,5 žanra otkad su se vratili. Super.

Ovaj lik izgleda kao Albanac iz Švajcarske. Pesma je zapravo čista italijanska generika. Kad već karakterišemo skandinavske pesme s onim pop zvukom poput Kajlove, možemo nazvati stvari pravim imenom i u Italiji.

Ipak, ova godina je toliko loše počela da će mi za sad ovo biti u boljoj polovini. Make generika great again.

Sve drugo što se izdvajalo zvukom na Sanremu je nažalost ostalo izvan top 10, a izvođači su mahom bili safe ove sezone. Pobednici su uglavnom u istom kalupu, osim par iskakanja, poput Mahmooda i to baš na festivalu kod Contija.

Ja zadovoljan raspletom, volim talijansku generiku i jednostavnost, baš mi je lijepo ovo. Nadam se da će prihvatiti odlazak na ESC

Sreća pa nije Fedez dobio, pjesma još nekako, ali njega bi bilo baš teško gledati u Baselu, lik se legit izobličio od svih sranja koja radi. Ni ostatak ovih muških osim Ollyja u top 5 nisu bili ni za šta.

Drago mi je što nisam ovo pratio lol, pobednik mi je samo okej.

Fedez ako pobedi i prihvati ESC delulu, treba neko da mu javi da nema autotjun u Bazelu
I na Ollyja se ovo odnosi, autotjun je na vokalu kroz celu izvedbu, a u refrenu samo tako... I na stranu što mi nikako ne ide taj zvuk uz ovakvu akustičniju pesmu, nego kako bre na SR sme to tako odjednom, i znaju li oni da to na ESC ne sme? lol

Meni se dopala ova njegova pesma. Od ove godine kad se prijavljuju na festival, moraju da popune da li idu na ESC ili ne. On ce sigurno ici

Да, примјетан је аутотјун и код њега, надам се да ће за ова 3 мјесеца да научи да отпјева без тога како треба

Читам синоћ да је његова менаџерка уједно менаџерка Манескину, Менгонију и Анђелини. Махерка.

Tužno koliko je Joan Thiele potcenjena. Pesma je odlična i jedna od najboljih, ali retko ko priča o njoj.
Mogla je sala stampa nju da gura, a ne tandem Lucio - Brunori.

@Majsta94 da ne znas mozda u cemu je fora sa Lucovim rezultatima? Pratim italijansku scenu a nikad cuo za coveka 😂 a zamalo pobedi

Читам синоћ да је његова менаџерка уједно менаџерка Манескину, Менгонију и Анђелини. Махерка.
Čini mi se da ovo ima veze sa izdavačkom kućom. Svi su u Sonyju, ili u nekim njihovim divizijama.

Mogla je sala stampa nju da gura, a ne tandem Lucio - Brunori.

@Majsta94 da ne znas mozda u cemu je fora sa Lucovim rezultatima? Pratim italijansku scenu a nikad cuo za coveka 😂 a zamalo pobedi
Појма немам, нисам примијетио по коментарима и статистикама на нету да је међу фаворитима, мада ето и Федец је јуче био најслушанији на Споти а био 'тек' на 4. мјесту.

Баш неочекивано за Луча, мада то је предност кад се не знају резултати прави до самог краја, па се изненадиш. Да је овако било и прошле године, ишао би Жолије сигурно

Čini mi se da ovo ima veze sa izdavačkom kućom. Svi su u Sonyju, ili u nekim njihovim divizijama.
Могуће, видим да пишу свуда да им је она менаџерка свима, али можда је и то да је само дио тима због тога што је у Сонију

Nego, sta se ocekuje od Olija na ESC? Nekako sam misljenja da je Djordja bila najbolji paket, poznato ime i u Evropi, lepa pesma, sjajan vokal i malo elegancije u moru "serving kant-ich komme" varijante. Oli je veci rizik definitivno, mada i njega vidim u top 10 sigurno.

Могуће, видим да пишу свуда да им је она менаџерка свима, али можда је и то да је само дио тима због тога што је у Сонију
Verovatno se i na to obraća pažnja kada biraju pesme, da se niveliše. Elodie, Mahmood, Blanco i dr. su Universal, mislim da je Annalisa u Warneru itd.

Back