Kako je Blanco očajno falširao u finalu, da nije Italija u pitanju, ni 20 poena žirija nebi dobili.Vala kad Brividi i La Noia nisu ni u TOP 5 ušli...al hajd vidjećemo.
I na Ollyja se ovo odnosi, autotjun je na vokalu kroz celu izvedbu, a u refrenu samo tako... I na stranu što mi nikako ne ide taj zvuk uz ovakvu akustičniju pesmu, nego kako bre na SR sme to tako odjednom, i znaju li oni da to na ESC ne sme? lolFedez ako pobedi i prihvati ESC delulu, treba neko da mu javi da nema autotjun u Bazelu
Mogla je sala stampa nju da gura, a ne tandem Lucio - Brunori.Tužno koliko je Joan Thiele potcenjena. Pesma je odlična i jedna od najboljih, ali retko ko priča o njoj.
Čini mi se da ovo ima veze sa izdavačkom kućom. Svi su u Sonyju, ili u nekim njihovim divizijama.Читам синоћ да је његова менаџерка уједно менаџерка Манескину, Менгонију и Анђелини. Махерка.
Појма немам, нисам примијетио по коментарима и статистикама на нету да је међу фаворитима, мада ето и Федец је јуче био најслушанији на Споти а био 'тек' на 4. мјесту.Mogla je sala stampa nju da gura, a ne tandem Lucio - Brunori.
@Majsta94 da ne znas mozda u cemu je fora sa Lucovim rezultatima? Pratim italijansku scenu a nikad cuo za covekaa zamalo pobedi
Могуће, видим да пишу свуда да им је она менаџерка свима, али можда је и то да је само дио тима због тога што је у СонијуČini mi se da ovo ima veze sa izdavačkom kućom. Svi su u Sonyju, ili u nekim njihovim divizijama.
Verovatno se i na to obraća pažnja kada biraju pesme, da se niveliše. Elodie, Mahmood, Blanco i dr. su Universal, mislim da je Annalisa u Warneru itd.Могуће, видим да пишу свуда да им је она менаџерка свима, али можда је и то да је само дио тима због тога што је у Сонију