it Italija 2025: Lucio Corsi - Volevo essere un duro

Šveđani neće imati top pesmu ove godine koga god da izaberu.
To mislimo mi ovdje. Gledam reakcije na yt i po ostalim kanalima, zapadna Europa svr'ava na Mansa i njegovu lošu pjesmu. 😭
A i Švedska je isto što i Ukrajina i Italija - štogod da pošalju, u top 10 su.

Ja imam teoriju zavere. Menadzerka Ollya, Marta Donà, je bila i menadzer Maneskinu kad su pobedili na Sanremu i Esc-u. Odmah posle toga Maneskin je napustaju i potpusuju sa Fabriziom Ferraguzzijem. Donà je bukvalno ostala slomljenog srca i postovala srceparajuci post. Mislim da nije mozda ona uticala, direktno ili indirektno na njegovu odluku? Jes da je Olly vise za italijanske uslove, ali opet. U strahu su velike oci.

Nadam se da necu popiti ban na temu sto iznosim moje teorije 🥹

Last edited:
Sve vezano za Italiju na ovogodišnjem ESC-u sad postaje mnogo zanimljivije. I pesma, i potencijal nastupa, i moguće Tomasove ideje i možda Topo Điđo (ne mora, više se zezam iz sentimentalnosti).
Sve je mnogo zanimljivije i bolje, sem potencijala za dobar plasman. Ne verujem da će ovo lako da osvoji srca prosečnih glasača, ali se nadam da će biti onih koji će ovo sa strašću voleti.
Melodija je divna, tekst je introspektivna lepota (ironičan autoportret i najjači srednji prst društvenim očekivanjima u dominantnoj mačo kulturi), aranžman koji mi se na početku nije dopao je zapravo rezultat beskompromisnosti autora, pa reskpekt i za to.
Sve baš lepo, a da pobeđuju mogu i dogodine. ❤️

Bravo za Italiju, uspeli su ove godine sa šestog mesta da mi spadnu pri samo dno liste sa ovom novom pesmom 😕

Na Olly pesmu Italija padala a na Luca Corsija Italija skace nema logike boze sacuvaj .

Dajte ljudi, sto vredjate ovog mladica, sta Vam je zgresio? Nije on kriv sto je Vas favorit odustao. Potseticu Vas da je Lucio bio drugi sa samo 0,4 % razlike od Ollya, glasao i ziri i publika barabar. Ne mrzite i vredjajte ono sto ne volite i ne razumete.

Dajte ljudi, sto vredjate ovog mladica, sta Vam je zgresio? Nije on kriv sto je Vas favorit odustao. Potseticu Vas da je Lucio bio drugi sa samo 0,4 % razlike od Ollya, glasao i ziri i publika barabar. Ne mrzite i vredjajte ono sto ne volite i ne razumete.
Ko Vređa Luća, nije voleo ni Olija. Retko ko je tu uopšte i gledao Sanremo.

Ne znam što je ovdje toliko strašno i nakazno, lik nanio bijelu boju na lice, wow.

Pjesma kao pjesma mi nije baš ništa posebno, okej je, ali nimalo konkurentno zvuči. Olly mi je bio dosta bolji i šteta što ipak ne ide.

Back