it Italija 2026: Sal Da Vinci - Per sempre sì

Ma Rossetto e caffe’ je 10 x bolja pesma. Steta sto sudbina nije dala da ode sa njom. Da se podsetimo

Jao, pa tad mi je pobeda izmakla za bod sa Gršetom 😂 Šteta stvarno, nisam znao da nije ušao u finale, ali drago mi je da je mimovao bar

Super da mi je predlog pokupio pažnju bar kao mim, većina onoga što šaljem vam obično prolazi "ispod radara." 😆😂

Ma Rossetto e caffe’ je 10 x bolja pesma. Steta sto sudbina nije dala da ode sa njom. Da se podsetimo
Hmh nešto bolja, ali ako ništa drugo isplatilo se videti zbog Vesuvia, Ischi-e i luke 😀
Šef sale je autentični graditelj svih mogućih italo klišea😂

Nadam se da neće komplikovati nastup, odnosno da će svoj imidž italijanskog teče prodati na najbolji mogući nastup. Efektni kadrovi, pogledi u kameru i ples sa nekim iz publike (iscenirano naravno, kao Tomi Keš prošle godine) i mislim da može biti to odlično. Ne treba preterivati sa šarenilom.

Nadam se da neće komplikovati nastup, odnosno da će svoj imidž italijanskog teče prodati na najbolji mogući nastup. Efektni kadrovi, pogledi u kameru i ples sa nekim iz publike (iscenirano naravno, kao Tomi Keš prošle godine) i mislim da može biti to odlično. Ne treba preterivati sa šarenilom.
Dovoljno je preterivanje sa zubima

Back