it Italija 2026: Sal Da Vinci - Per sempre sì

Slazem se, tesko da ce ziri dati nesto puno poena, a u publici moze biti visoko

Mislim da ima mnogo više šanse da ide visoko nego što je imao Lućo Korsi pošto ima veći appeal, a sad koliko visoko pitanje je. Italijanofilija je jaka zavisnost, a pesma je ono što ljudi žele od njih, bar fanovi Sanrema.

Što se mene tiče odobrenje pošto barem nije Marko Mengoni ili tako neki užasno dosadan i prežvakan tip izvođača balade. 😂

Top 5 k'o kuća.
Gadno je na sve prave načine.

Lučo je umetnost. 🥰
Meni je ovo baš prava festivalska i radijska pesma, fazon Saša Kovačević meets Tonči Huljić.
A i kako da ne želiš da ovakvi pobednički zubi, mislim ovakvo pobedničko lice odnese trofej.

1774701541878.webp

Totalno me čini da se osećam kao 45godišnja žena (majka kraljica) u predgrađu Đenove, dok rasprostruje veš da se suši, pevuši ovu pesmu i sa setom u očima zamišlja da je mogla da bude ova srećna plavuša ispod da se udala za Lorenca koji sada radi na RAIu u Rimu, a ne za Đovanija, propalog fudbalera koji drži lokalni kafić sa dva drugara koji ga potkradaju i dovatava se sa konobaricama. Dobro je pa još uvek nije saznala da je jedna od konobarica trudna i da pevuši istu ovu pesmu, verujući Đovanijevom obećanju da će da je oženi čim uspe da ostavi svoju matoru, dosadnu ženu.

1774701810231.webp

Pošto Italijani nisu baš spretni što se tiče stejdžinga (izuzetak Maneskin) za nastup šefa sale su se odlučili za igrače.
Tu su radile neke napuljske veze pošto mu je šef nastupa prijatelj i iz istog su grada + šef je super poznati plesač.

Tako da dobijamo dva šefa, sale i igre, a dodatna kombinacija je napuljska priča. Ako uspeju u dobrom plasmanu, Napulj će doslovno goreti.

A Sale je iz Napulja? Sa jedne strane makes sense, sa druge strane bas ne bih rekao.

Pošto Italijani nisu baš spretni što se tiče stejdžinga (izuzetak Maneskin) za nastup šefa sale su se odlučili za igrače.
Tu su radile neke napuljske veze pošto mu je šef nastupa prijatelj i iz istog su grada + šef je super poznati plesač.

Tako da dobijamo dva šefa, sale i igre, a dodatna kombinacija je napuljska priča. Ako uspeju u dobrom plasmanu, Napulj će doslovno goreti.
Ako se odlucuje za igracice, meni za ovo skroz idu Grand Balerine

1000060920.webp

Back