it Italija 2026: Sal Da Vinci - Per sempre sì

Vole naši italijanske pesme, pogotovo kad tako vuku da stari period i zvuči im ko Felićita tananana nanananana felićita. Onako, za restoran.

• Love
Reactions: FFM
Ako Italija bude stvarno pobedila, ova pesma dole ima da se svira na nasim svadbama narednih 100 godina:

Ako ne usere vokalno kao na onoj probi, Šef može biti komercijalni pobednik ove Evrovizije u smislu da dobije pravi evropski radijski hit i mu se otvore vrata po Evropi za nastupe. On i Rumunka su stvarno pravili pesme da se slušaju, a ne samo za spektakl.

Mislim, mi takođe, ali u mnogo specifičnijoj niši.

Mislim da je ovaj psiholog Norvezanin odlicno objasnio zasto ce Italija pobediti:

Ne sviđa mi se ovoliki broj favorita. Svaki potencijalni pobednik šansa je više za I*rael i kraj ESC-a

Ne sviđa mi se ovoliki broj favorita. Svaki potencijalni pobednik šansa je više za I*rael i kraj ESC-a
S obzirom da mu ovaj video sa probe izgleda i zvuci kao nastup za Oskar Popularnosti, ne bih se mnogo plasio toga za sada.

Ma nije on nikad ni bio kandidat za pobedu, više neki TOP3, 5, mada mislim da neće ni to postići. :)

Inače, ovo što sam pročitala kažu, nastup dinamičan i zabavan, verovatno nisu komentarisali vokal jer za njega nije takmičarsko veče. :/

it Italija 2026: Sal Da Vinci - Per sempre sì
Back