• Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.

it Italija 2026: Sal Da Vinci - Per sempre sì

Meni se baš dopalo jer donosi zrelost i sigurnost koja fali ovim studijskim tkzv. pevačima fast food popa i elektronike, a i on ide na kartu tradicje.

Nastup kao Pelin, izgled kao Cola, puder kao Joksimovic, botoks kao Vesic, opsti vajb kao da mu je kreativni direktor pokojni Sasa Popovic.

Daj još nekog za sveže ofarbanu crnu kosu zajedno sa sve obrvama 😀

• Haha
Reactions: FFM
Видјех јуче твитове наших људи одушевљени 'симпатичним италијанским Чолом'
Jaooo da to zaboravih da kazem - puno ``mladjih`` ljudi se totalno odusevilo pesmom 🙈 😅... Videh svojim ocima🤣

Na ovakve pesme su se sekle vene 80-ih, dakle te generacije 50+ sigurno vole to da čuju jer ih vraća u mladost. Ništa čudno. Meni je nastup ok, to kao da je mamac za ove mlađe kojima se pesma ne sviđa da i njih malo omađija i "proda sto u sali" :)

Meni je ovo skroz ok. Simpatična pjesma u tipičnom italijanskom maniru, odlicni momenti sa mladom (za promjenu da vidimo i strejt momente na esc, bez negativne konotacije ka drugim oprijedeljenjima).

Misilim da je ovo 5. put da se neko dvoje ljube na sceni u istoriji ESC.
Znači Italija ove godine, Danska 1957., Finska 2013., Litva 2015. i Bjelorusija 2017.? Ili si ti nekog drugog računao još?

Back