it Italija 2026: Sal Da Vinci - Per sempre sì

Iako sam i ja bio iznenadjen sto je toliko visoko kod zirija morate shvatiti da ne svaki tip pesme trazi dobar vokal. Ova pesma ide na simpaticnost, nostalgiju i catchiness.

Iskreno i meni je bio šok kad sam videla koliko visoko se kotira kod žirija, još pomislih "jbt, ovi stvarno ima da pobede ako tvt isprati (kao što se očekivalo pre da će dobro da se kotira)." Nekako mi je bilo realno (da ostavimo sad po strani šta svi, i mi kojima se dopada, i vi kojima ne, mislimo i uzmemo sve u obzir), neko 8. do 10. mesto. 🤷‍♀️

Da oprostite, se*e mi se više od ove Italije. Ali više od petog mjesta za ovo sranje me čudi što HR žiri NAPOKON nije dao 12 Italiji. Nek smo i to dočekali

Verovatno mi je ovaj paket najveći downgrade od Sanrema do Evrovizije - i nastup i njegova neubedljiva izvedba.

Šarm mu ne osporavam, ali ovakva Italija mi je uljez u samom vrhu.

Ja volim ovu pjesmu, ali da smo mi poslali isti paket bilo bi 6 poena žirija u finalu

Bar neka mala uteha, pa je Italija u TOP 5. Mojih 5 glasova je otislo njima. Slazem se da to vokalno nije bilo na nivou, ali kad mi je pesma toliko pozitivna onda moze da se zanemari nesto. Odavno nisam cuo nesto tako pozitivno, da me svaki put tera da zaplesem, bukvalno da uhvatim prvu osobu koja naidje ida zaplesem nakratko. Mada i dalje nemam pojma o cemu peva. Mozda cu jednog dana i procitati tekst.

Bar neka mala uteha, pa je Italija u TOP 5. Mojih 5 glasova je otislo njima. Slazem se da to vokalno nije bilo na nivou, ali kad mi je pesma toliko pozitivna onda moze da se zanemari nesto. Odavno nisam cuo nesto tako pozitivno, da me svaki put tera da zaplesem, bukvalno da uhvatim prvu osobu koja naidje ida zaplesem nakratko. Mada i dalje nemam pojma o cemu peva. Mozda cu jednog dana i procitati tekst.

Bitno je da je vokal bio dobar u petak. A u subotu je bitno samo da šljaštiš za publiku. Ja sam znao da to publici neće smetati jer ko nikad nije čuo pesmu taj i ne zna da je promašio notu.

it Italija 2026: Sal Da Vinci - Per sempre sì
Back