it Italija 2026: Sal Da Vinci - Per sempre sì

Ma izvukao je čovek maksimum iz pesme. Ovo je lep primer kako se pesma koncipira oko realnih mogućnosti pevača. Da mu je onaj najvišlji deo pesme za jednu notu viši on to ne bi mogao da otpeva ali bi zvučalo lepše u videu kada ga autotune namesti. Oni su išli na ono što on može i čovek, uz dosta muke, peva pesmu onako kako ona i treba da zvuči. Skromiji range u pevanju nadoknađuje sa prelepim glasom i naravno harizmom.

Čini mi se da sinoć pokreti kada pokazuje na prsten i slično nisu bili baš dobro usklađeni sa režijom. kao da je režija bila 1-2s ispred pesme pa je izgledalo kao da je isečen na nekim mestima.

Kad Italija posalje ovako nesto onda je class, da smo poslali mi ili Bugarska bio bi mess. Ali na to smo vec navikli. Malo me podsetio nastup i na Cipelu sa ovom vencanicom i trojicom plesaca.

Staviće ga da otvori finale možda

Ne bi me čudilo, i ja mislim da će ili Nemačku (kako neko napisa u drugoj temi) ili njega. U drugom polufinalu mi niko ne odaje takav vajb, eventualno Jermenija, pošto Dansku, kao favorita sasvim sigurno ne bi stavili na #1. Mada, zavisi i kako će razmišljati.

Više mi je Faja Laja za otvaranje, ovaj na početku može da razmrda samo neki lokal penzionerski klub.

Da, nju sam zaboravila, mada kako stvari stoje, time bi je, moguće zakucali za poslednje mesto. A što se tiče Italije i #1, ne znam, mislim da bi mogli da ih stave, ukoliko budu poželeli da "otvori" neka koja puca na visok televoting. 🤷‍♀️ Mada da, pre Nemačka ili Kipar/Jermenija otvaraju.

Kipranka će teško i u top 10, nema ona šta da izgubi sa nastupom sa prvog mesta. Takođe glasanje kreće pre njenog nastupa pa ako razvali pokupiće u startu jedan broj poena.

Pesma mi je i dalje super ali me nastup nije kupio. Dosta haotično deluje a takođe ni vokalno nije sjajan. Nisam više tako siguran da će proći dobro.

Najveći je mim sezone, forum ga je osetio još pre dve godine da je mim materijal!

Pa hoce, kad je Lucio bio peti, a ova pesmica je bas prijatna za slusanje… Meni se svidja, plus oni salju sta njima odgovara i neka i pobedi ako hoce.

it Italija 2026: Sal Da Vinci - Per sempre sì
Back