it Italija 2026: Sal Da Vinci - Per sempre sì

Fina balada za Italiju, doduše nisam preslušao ostale izbore ali lepo je ovo, prija i verujem da će se izdvojiti od ostalih balada

Ovo je tako Sanremovska pjesmica,starije generacije glasale za nostalgične note a za Italiju tako i tako nema problema. Top 10 zagrarantovan.Kod žirija i publike podjednako. Možda da je ipak odustao zbog godina , onda bi birali iz ponude svih pjesama ako sam dobro ukapirao a ne drugoplasirane.

Fina balada za Italiju, doduše nisam preslušao ostale izbore ali lepo je ovo, prija i verujem da će se izdvojiti od ostalih balada
obrovac-medicinska.gif

Ovo ko singlovi I ploče od moje keve.
Ima li statistika o starosnoj dobi glasača Sanrema za ovu godinu?

Baš me interesuje šta će uraditi u Beču..

Ne mogu da vidim🙄

Ali koliko god mi wtf pesma bila, uuuuvek ogromna podrška za Napoli zbog jezika i puno predivnih stvari koji taj grad izrodi❤️
(nisam ni znala da je šef sale, napulitan - partenopei)

Pff verovatno neka sredinica zahvaljujući žiriju i oldtajmerima. Za moj ukus, najslabije što je Italija poslala od povratka.

Ne samo žiriju.
Ima Italija solidno dijaspore u Francuskoj, Nemačkoj, pa i Belgiji, Švajcarskoj i drugim zemljama, koji su dominantno poreklom sa juga, a oni posebno odlepe kada je ovakav tip pesme i izvođača u pitanju.

Ostvarice Sal bolji plasman kod publike od nekih ranijih predstavnika. Mislim da ce ga ziri zapravo spustiti, ali u globalu ocekujem top 10 svakako.

Back