it Italija 2026: Sal Da Vinci - Per sempre sì

Specificno je to analizirati jer ne znamo hoce li Evropa nasesti na ono cisto italijansko ili zele malo urbanog momenta, a mozda budu hteli malo spageti vesterna 😂

Ма или ће сам или ће извести младенце на сцену да их 'вјенча' на сцени, мало Пелина да имитира

I ja vidim takav scenario. Od njega će doći verovatno najveći italo kliše u skladu sa pesmom. Ipak je šef sale zabavan nekako. Da li će se ugurati baš stvaaarnoo u top 10?
Valjda, neće😅

Ma ima dosta ljudi koji vole italijansku muziku jer italijanski lepo zvuči svima, ova disco pesma je pitka toj nekoj starijoj publici koja prati. Mislim halo, umirujući leptir prošle godine uzeo peto mesto Šef sale će minimalno biti 10 tako da ja ne bih otpisao Italiju da će publika više nagraditi nego žiri. 😂

Naterao si me da guglam umirućegg leptira. Još je rano, pa mozak u prvoj brzini😂
Leptir je umetničko delo u odnosu na šefa disko sale. Neka njega ispod 10 i da peva dalje na napuljskim fensi svadbama.

Ma ima dosta ljudi koji vole italijansku muziku jer italijanski lepo zvuči svima, ova disco pesma je pitka toj nekoj starijoj publici koja prati.
Starija publika, populacija: ja
200.gif

Ma ne kažem da je loš, super je on meni samo ga tako zovem jer stvarno izgleda tako. 😂

Back