Izbori

Iskreno, meni je ovo sa studentima bukvalno poslednji tračak nade da se nešto može promeniti, inače stvarno ne vidim smisao bilo kakvih izbora, protesta, nadanja...
Ni ja nisam optimista. On je iskusan manipulator stare radikalske škole i osećam da će napraviti neku šaradu kako bi ili navodno smirio situaciju, ili kako bi izazvao još veći haos pa sebe predstavio kao žrtvu a onda i kao spasitelja. Imam utisak da samo jači pritisak spolja može da ga malo obuzda ili spusti na zemlju, i to više kroz ekonomske kanale. Neverovatno mi je da ga toliko tolerišu, a naročito jer (im) nije isporučio ono za šta se i sam preporučio.

Mislim da će prema Albaniji neke zemlje imati ozbiljne rezerve i da će biti pod lupom, posebno zbog vladavine prava i korupcije. CG je siguran član, što zbog zasluga, što zbog činjenice da Srbiju mnogi tamo vide samo/isključivo kao remetilački faktor (popis se izgleda ne računa).

Pa narod u Srbiji ionako većinski hoće BRIKS (Budućnost Radost Istina Kvalitet Sreća), a ne tamo neku propalu kleronacističku četvrtorajhovsku EU koja je bombardovala. Prema tome, sve OK.

Klimaju se oni. Prošle godine bili kvartalni paketići i besplatan ogrev. Ove godine se skuplja mesečna članarina od članstva.
Suviše optimistično. Žilavo je to zlo.

Pa narod u Srbiji ionako većinski hoće BRIKS (Budućnost Radost Istina Kvalitet Sreća), a ne tamo neku propalu kleronacističku četvrtorajhovsku EU koja je bombardovala. Prema tome, sve OK.
Pa s obzirom da nas jasu po pitanju EU, nisam ni ja za EU nikako.

Svaka čast Ani Brnabić na transformaciji iz nebitne, pozadinske adminsitrativne figure do najvernije botine AV. Jezivije od toga mi je samo koliko ga strastveno brani i kako u tim trenucima liči na učenicu generacije iz Srpske radikalne stranke.

Bar se oglasio i u suštini podržao borbu za bolje sutra. Nije dužan da daje saopštenja kakva neki priželjkuju.

Ne verujem da je bilo ko očekivao da okači fotku crvene šake, ali moglo je da bude autentičnije. Ovako je kao šablon. Više karaktera je pokazao u raspravama sa š ligom novinara na bilo kom GS.

Novak se vec drugi put oglasava po ovom pitanju, ma koliko je pazljivo sroceno, ne znam sta pojedini ocekuju, da napise VUCICU PEDERU (inace jako glupa parola u svakom smislu).

Back