Izbori

Prvi deo je gotov vlada odlazi.
Sve ostalo narednih dana i meseci je mnogo bitnije.
Nadam se da će povređeni biti dobro.
Nažalost nisu prvi koji stradaju od ovih zlotvora, a nešto mi govori da nisu ni poslednji.

Zar oni stvarno misle da će ovim da zaustave nezadovoljatvo ljudi? Samo su jos vise ohrabrili ljude da je moguce da ih nateraju na ostavke.

Ovo jeste "bare minimum", ali neka postane praksa i opet je napredak u odnosu na to kako je bilo ranije.

Ne znam da li je ostalo još nešto od zahteva da se ispuni? Na Redditu čitam da postoje još neke pojedinosti.

Trebalo bi da je PGP izdavaštvo, a da su ovo muzički producenti i prateći tehnički kadar same televizije i radija, oni su se i u prethodnim danima s nekim beše saopštenjem u podršku studentima oglasili.

Sramotna konferencija. Oni čak ni kada posežu za merama iz domena kontrole štete ne uspevaju da obuzdaju zlo u sebi.

Večeras u "Takovskoj 10" od 20:49 na RTS 1 debata o studentskim blokadama.

Gosti:
Miloš Pavlović, dekan FDU u Beogradu,
Milan Jovanović, profesor FPN u Beogradu,
Ela Zeković, student FPN u Beogradu,
Miloš Pavlović, student Medicinskog fakulteta u Beogradu

Emisiju uređuje i vodi Zoran Stanojević.

Večeras u "Takovskoj 10" od 20:49 na RTS 1 debata o studentskim blokadama.

Gosti:
Miloš Pavlović, dekan FDU u Beogradu,
Milan Jovanović, profesor FPN u Beogradu,
Ela Zeković, student FPN u Beogradu,
Miloš Pavlović, student Medicinskog fakulteta u Beogradu

Emisiju uređuje i vodi Zoran Stanojević.
Mislim da nema ništa od toga, Vučić se večeras ponovo obraća od 20h. Jedino posle toga

Sledeći put kada nekome padne na pamet da se zapita zašto studenti protestuju i šta to mi, pobogu želimo....
Setite se da:
od ono dvoje osakaćenih žrtava
1. dečko je prebačen u Beograd na nastavak lečenja jer njegova majka nema poverenja u negu KCV-a.
2. devojka, koja ima i kćer od godinu dana, nema noge i pola karlice, lekari smišljaju kako će sedeti, i da li će uopšte moći da sedi. 😳
I ko će u zatvor za to?
3. zahtevi su upućeni institucijama koje moraju biti nezavisne. I da padne vlada, i da se raspišu izbori, to nije u našem interesu.
Ukratko:
20250128_130643.webp

@Nanulina Ne pričaju to svi, već samo neki i otuda konfuzija kod građana šta su tačno zahtevi. Ni pod idealnim uslovima, ne može se očekivati da se podnošenje krivičnih prijava i završetak suđenja obavi u tako kratkom roku, a tek po okončanju postupka se može reći da li i ko ide na robiju. Da li to onda znači da će se protestovati dok se ne završe suđenja, možda i nekoliko godina, ili bi se stalno u nekom trenutku, možda ako se proceni da institucije rade svoj posao? Nedefinisano je prosto. Iako postoji bes kod mnogih, sudovi su ti koji treba da sprovedu proces i suđenja, a ne ljudi na ulicama. Bar bi tako moralo biti ako i sutra želimo da živimo u pravno uređenoj državi.​

Hajde da vodimo dijalog dok su vam vilice dislocirane.

Napadači su izašli iz prostorija SNS-a, još jednom potvrđujući da ta organizacija nije politička partija i da AV nije političar. Oni su kriminalna grupa koja nam je otela državu, a on vođa klana. Svako ko ih tretira kao obične političke subjekte i svako ko doprinosi fingiranju normalnosti je samo saučesnik (voljni ili nevoljni, iako je teško poverovati da ovih drugih i dalje ima) u zločinima mafijaške hobotnice.

Vidim da onaj nvo Nikola Ristić sto se slika sa Vesicem kači na tviteru da treba danas za vreme protesta u NS koji počinje u 16h izlomiti sve prostorije sns-a.
Bukvalno ne. Zašto bi im davali povodi da nas prikazuju kao nasilnike? Šta će se postići time? Mnogo me nerviraju ti njihovi igrači iz Stava i Sviće...

Back