Izbori

Uopšte ne govorim o tome koliko je opozicija u stanju da nešto uradi jer sam i sam mišljenja da su impotentni i bezidejno neorganizovani, već o činjenici da samoproglašenog gospodara ove zemlje koji izigrava Boga i batinu više od decenije porediš sa opozicionarkom koja nema bitno iskustvo u izvšnoj vlasti. Ostavi po stani lične simpatije, pa onda napravi poređenje.
Da bila je vlast u pokrajinskoj Vladi kod nas u Vojvodini. I znaš šta je obeležilo njen mandat? Razne afere i skandali. Što je sad svakako nebitno.

Osoba koja pretenduje da zameni ovu vlast ne može sebi da dopušta ozbiljne gafove i ispade na svakih mesec dana. Nabrojaću samo neke od skorijih za koje nikad ni izvinjenje nije uputila (najavljivala "Oluju" na dan kada se ona zaista i desila, roditelji nemaju monopol na bol, pokazivala one pakete droge na kojoj je Maduro, a da ne spominjem Morović i slične gluposti...) Kako sebi ozbiljan političar tako nešto može da dozvoli? Da ima imalo časti i obraza povukla bi se zbog ovakvih stvari, a ona ni izvinjenje nije uputila.

Druga stvar ovo što Miloš kaže, koja je poenta Vučića i SNS zameniti sa lošima i onima koji su već bili vlast a nisu se pokazali ništa bolje.

Da bila je vlast u pokrajinskoj Vladi kod nas u Vojvodini. I znaš šta je obeležilo njen mandat? Razne afere i skandale. Što je sad svakako nebitno.

Osoba koja pretenduje da zameni ovu vlast ne može sebi da dopušta ozbiljne gafove i ispade na svakih mesec dana. Nabrojaću samo neke od skorijih za koje nikad ni izvinjenje nije uputila (najavljivala "Oluju" na dan kada se ona zaista i desila, roditelji nemaju monopol na bol, pokazivala one pakete droge na kojoj je Maduro, a da ne spominjem Morović i slične gluposti...) Kako sebi ozbiljan političar tako nešto može da dozvoli? Da ima imalo časti i obraza povukla bi se zbog ovakvih stvari, a ona ni izvinjenje nije uputila.

Druga stvar ovo što Miloš kaže, koja je poenta Vučića i SNS zameniti sa lošima i onima koji su već bili vlast a nisu se pokazali ništa bolje.
Ja uopšte ne branim Mariniku, iako smatram da je trenutno retka pojava koja meni deluje ok, već činjenicu da si ti poredio nju i Vučića, nazivao je ćacikom i govorio kako ''gazi preko mrtvih da bi došla na fuknciju''.

Argumenti koje si naveo su dovoljni da ti ne bude simpatična, ali ne da je porediš i stavljaš u istu ravan sa dokazanim zlom.

Najveci broj Marinikinih glasaca nece glasati za SSP na sledecim izborima tako da nema poente da se izvlaci svako malo, na vlast nece doci.

Pa vidi ja sam prvi glasao za njenu listu. Prvo 2022. pa onda i 2023. iako mi uopšte nije bilo fer što je ona nosilac liste. Pogotovo 2023. Progutao i glasao, dva puta sam se zeznuo, ali treći put sigurno neću.

I dalje mislim da je njoj jedino bitno da sedne u fotelju, da se slika, bude glavna tema medija itd. Žena je očigledno samo željna pažnje i tu ne vidim razliku između nje i Vučića. Isto tako, mišljenja sam da bi ona i Đilas bili iste autokrate kao i Vučić, čak možda i gore.

Bolesno zatrovano društvo na izraelski način plus jako delovanje unutrašnje službe uz rusku pomoć i na sve to dodajte domaću korupciju i bezakonje koga je ovde oduvek bilo, eto to je društveno uređenje ove zemlje.

Ne znam, svega mi je dosta više i najradije bih pobegao u neku uređenu zemlju da nemam posao kojim sam trenutno zadovoljan. Ponovo ću verovatno pauzirati godinu na studijama jer niti mi se studira u ovakvoj atmosferi niti ćemo imati isti kvalitet nastave kao ranije. Sad ćemo opet svi da dobijamo batine dok ne razjure svakoga sa ulice i tako opet u krug, izmučeni narod i goloruki studenti uvek izvuku deblji kraj. Mnogo mi je žao one ženice Dijane što je došla da se bori za pravdu, neshvatljivo da je ta žena uvek sama od svih ožalošćenih, od ostalih porodica ni traga ni glasa. Bolje da ne komentarišem dalje.

Mislim da je tamo negde do one krize sa koronom postojala realna šansa da se zbace svi kolektivno sa vlasti, a sada toliku moć i kontrolu imaju da nam se smeju u lice svaki dan i ponižavaju nas. Jasno je kao dan da nema izbora, biće oni redovni tamo 2027. ako i do tada ne odluče da uvedu ful dikaturu pa im i ne budu trebali izbori više. Laku noć Smrdijo.
Jako boli kad se procita ovako nesto ali nazalost sve si u pravu i jako si lepo sazeo situaciju

I meni je toliko grozan osecaj sto nas bukvalno grupa kriminalaca i olosa doslovno ponizava i pravi budalama godinama i da nista ne moze da promeni, kao da smo ukleti :(

Што би рекла Шер, ако победи Трамп сели се у Канаду. Тако је рекла.

Шер и даље живи у САД-у.

Krenuh do grada i videh na Ibarskoj magistrali pet buseva jedan za drugim na kojima piše Vanlinijski prevoz. Prevoznici su Severtrans, Feniks GiZ i Gold Prevoz. Mislite li da su se uputili u Ćacilend ili na izlet sredom popodne, uz posetu Narodnom muzeju? :unsure:

Krenuh do grada i videh na Ibarskoj magistrali pet buseva jedan za drugim na kojima piše Vanlinijski prevoz. Prevoznici su Severtrans, Feniks GiZ i Gold Prevoz. Mislite li da su se uputili u Ćacilend ili na izlet sredom popodne, uz posetu Narodnom muzeju? :unsure:
Definitivno narodni muzej :)

Pa to je MUP-ova procena broja prisutnih, a ne RTS-a. Istu informaciju su preneli i N1 i Nova.

Pa to je prenošenje informacija institucija, pa ako one lažu, lažu i oni koji prenose, nažalost. Ljudi suviše površno prate vesti. Isto kada objave prosečnu zaradu na osnovu izveštaja Republičkog zavoda za statistiku, što urade gotovo svi mediji, dosta ljudi na društvenim mrežama napiše evo ovaj RTS izmišlja i laže, a zapravo samo prenose dobijene informacije nadležnih organa. U tim slučajevima je veči problem što ljudi nemaju poverenja, u jednom slučaju jer je prilično jasno da su brojke sumnjive, a u drugom, jer imaju utisak da skoro niko ne radi za platu ni od 90.000, pa se čude kako prosek može biti preko 100.000.

U pitanju je bilo uživo izveštavanje novinara na licu mesta, koji je sam nazvao skup veličanstvenim. Ne postoji opravdanje, RTS nikad nije ni bio neutralan.

Nakon ove izjave da je skup veličanstven......da je sprdanje i ismevanje bola jedne majke veličanstveno, što se mene tiče, ja ih precrtavam za sva vremena.

Idu u isti koš sa Informerom, Hepijem, Pinkom i ostalim trovačima. Brišem ih i sa liste TV kanala.

Back